Το GTI επιστρέφει στο σπίτι

GTI Annual Meeting

i

©VW

Το GTI επιστρέφει στο σπίτι

Δημήτρης Μπαλής • 20:59 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η Volkswagen φέρνει το GTI Meeting στο Βόλφσμπουργκ.

Είναι συνηθισμένο να γίνονται συναντήσεις φίλων ή μελών λεσχών αυτοκινήτου. Η Volkswagen, λοιπόν, μετά την ακύρωση της συνάντησης GTI στη λίμνη Wörthersee, θα τη φέρει το 2024 στην καρδιά της μάρκας, στο Βόλσμπουργκ, κοντά στο εργοστάσιό της.

GTI – αυτά τα τρία γράμματα αντιπροσωπεύουν τον σπορ χαρακτήρα, τα συναισθήματα και τη δυναμική για σχεδόν μισό αιώνα. Η κοινότητα των φίλων των σπορ εκδόσεων GTI, σε όλο τον κόσμο, συνεχίζει να μεγαλώνει και οι οπαδοί της καλτ μάρκας συναντώνται τακτικά σε κλαμπ και ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Από το 1982, η μεγαλύτερη συνάντηση GTI πραγματοποιείται παραδοσιακά στη λίμνη Wörthersee στην Αυστρία. Ομως ο τοπικός δήμος Maria Wörth αποφάσισε ότι δεν θέλει πλέον να φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωση.

Ετσι, η Volkswagen αποφάσισε να συνεχίσει αυτή την παράδοση στο Βόλφσμπουργκ, από την επόμενη χρονιά. Εκτός από τις παρουσιάσεις οχημάτων και τις συναντήσεις συλλόγων, θα υπάρξουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους λάτρεις του GTI. Οι περιοχές και οι υποδομές στο Βόλφσμπουργκ προσφέρουν ιδανικές προϋποθέσεις για την υποδοχή μεγάλου αριθμού επισκεπτών με τα οχήματά τους. Με το σύνθημα «Coming Home», η Volkswagen θα κάνει το Βόλσπουργκ το νέο σπίτι της κοινότητας των θαυμαστών GTI.

©VW
Tags: