Ο Χάμιλτον απάντησε στις φήμες για Ferrari

Λιούις Χάμιλτον

i

©Getty Images

Ο Χάμιλτον απάντησε στις φήμες για Ferrari

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε θέση για τις φήμες που θέλουν την Ferrari να του προσφέρει ένα ασύλληπτο συμβόλαιο...

Η «Daily Mail» έβαλε... φωτιά στην επικαιρότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς σε δημοσίευμα της υποστήριξε πως η Ferrari προσφέρει συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων ευρώ στον Λιούις Χάμιλτον για να τον κάνει δικό της μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με την Mercedes στο τέλος του 2023.

Ο Βρετανός όμως βγήκε μπροστά, έδωσε απαντήσεις και έβαλε τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, καθώς όπως ξεκαθάρισε πρόκειται περί φημών, αφού ο ίδιος βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τους ανθρώπους της Mercedes για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Εάν με κυνήγησε η Ferrari; Όχι, όταν γίνονται διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο υπάρχουν πάντα σενάρια, εάν όμως δεν ακούσετε κάτι από μένα, δεν υπάρχει κάτι το αληθινό. Η ομάδα μου δουλεύει, με τον Τότο είμαστε σχεδόν στο κλείσιμο του συμβολαίου. Στο παρελθόν έκανα διαπραγματεύσεις μόνος μου και αυτό ήταν πολύ αγχωτικό, τώρα δεν χρειάζεται πια να το κάνω», ανέφερε αρχικά ο Λιουίς Χάμιλτον.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι εμφανίσεις της ομάδας αυτή την περίοδο δεν επηρεάζουν την επιλογή μου, δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Η απόφαση στην Ίμολα; Το καλύτερο είναι να μην τρέχεις και να σκέφτεσαι αυτά που έγιναν εκεί. Οι βελτιώσεις στο μονοθέσιο; Δύσκολο να καταλάβω αν μας θα δώσουν τις απαντήσεις που θέλουμε, ελπίζουμε να πλησιάσουμε τους αντιπάλους μας».