Ο ρόλος του Ολυμπιακού στο πρότζεκτ του Ερυθρού Αστέρα
i

©Olympiacos

Ο ρόλος του Ολυμπιακού στο πρότζεκτ του Ερυθρού Αστέρα

Sportal newsroom 19:22 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 20.11.2023

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε σε ένα πρότζεκτ του Ερυθρού Αστέρα με στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη των προπονητών του, με νέες γνώσεις πάνω σε διάφορα αθλήματα.

Σε ένα ακόμα πρόγραμμα συμμετέχει ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα, στο Red Star Trainers for the European Dimension in Sports and International Mobility. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ του Ερυθρού Αστέρα, με την υποστήριξη του «Erasmus+, με στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη των προπονητών του, με νέες γνώσεις πάνω στα αθλήματα της κωπηλασίας, του στίβου, του χάντμπολ, της πυγμαχίας, της ξιφασκίας, του πινγκ πονγκ, του πόλο Γυναικών και του τάε κβο ντο. Ο Ολυμπιακός, ως ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, φιλοξενεί στην Ελλάδα τους προπονητές του Ερυθρού Αστέρα, με στόχο την περαιτέρω κατάρτισή τους πάνω στα οκτώ προαναφερθέντα αθλήματα!

Συγκεκριμένα, οι Miodrag Radić (πυγμαχία), Anđela Kostić (ξιφασκία), Igor Lončar (κωπηλασία), Milica Janićijević (τάε κβο ντο), Ivana Ćorovic (πόλο Γυναικών), Bratislav Stojmenović (χάντμπολ), Nikola Kovačević (στίβος) και Ivan Takač (πινγκ πονγκ) θα ανταλλάξουν εμπειρίες, ιδέες και τεχνικές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για τη βελτίωση των γνώσεων τους στον αθλητισμό.

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:12 - 20.11.2023

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή

Σανίδα σωτηρίας στη Ρίο Άβε ετοιμάζεται να προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για να την κάνει έναν ανταγωνιστικό σύλλογο. Ποια είναι όμως η ομάδα που καλείται να σώσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού;

Οι Miodrag Radić (πυγμαχία), Anđela Kostić (ξιφασκία), Igor Lončar (κωπηλασία) και Milica Janićijević (τάε κβο ντο) είναι ήδη στη χώρα μας, όπου θα βρίσκονται έως τις 26/11. Στις 27/11, αναμένονται στην Ελλάδα οι άλλοι τέσσερις και συγκεκριμένα, οι Ivana Ćorovic (πόλο Γυναικών), Bratislav Stojmenović (χάντμπολ), Nikola Kovačević (στίβος) και Ivan Takač (πινγκ πονγκ).