Τσεκάρει Χεράνο Κερκ ο ΠΑΟΚ!
i

Photo by ANP/Getty Images/Ideal Images

Τσεκάρει Χεράνο Κερκ ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:23 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 12.06.2023

Ο Σουριναμέζος, Χεράνο Κερκ είναι στα ραντάρ του ΠΑΟΚ για τη θέση του winger.

Nωρίτερα το Sportal σας ενημέρωσε για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κινείται μεταγραφικά και έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει να αποκτηθούν δύο εξτρέμ μάλιστα, καθώς θέλει περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά και εκτός του βασικού στόχου, υπάρχει και δεύτερος παίκτης που έχει εντοπιστεί.

Αυτός είναι ο Σουριναμέζος Χιράνο Εμίλιο Κερκ, ο οποίος είναι 27 ετών, ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στην Αντβέρπ έχοντας 18 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα, με την εν λόγω ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Κερκ θα επιστρέψει στη Μόσχα, καθώς δύσκολα θα παραμείνει στο Βέλγιο και τη νέα σεζόν, αφού η Λοκομοτίβ συζητά την παραχώρησή του είτε με πώληση, είτε με δανεισμό και ο ΠΑΟΚ είναι στο «παιχνίδι» για έναν παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και φορ. Σαφώς αγωνίζεται και στα αριστερά της επίθεσης.

Το γεγονός ότι ανήκει σε ρωσική ομάδα, καθιστά σαφές ότι μπορεί να υπάρχει και ένας δίαυλος που μπορεί να διευκολύνει την μετακίνησή του στην Ελλάδα.