«Θέλει τον Τόφολο από τη Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός»
i

Χάρι Τόφολο / © PrntScrn

«Θέλει τον Τόφολο από τη Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός»

Sportal newsroom 19:38 - 26.12.2022

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Χάρι Τόφολο, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την περίπτωση του 27χρονου, Χάρι Τόφολο, φαίνεται πως κοιτάζει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με τη «Nottighamshire Live», οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως ο αμυντικός ταιριάζει στο παιχνίδι τους και ως εκ τούτου τον πρόσθεσαν στη λίστα τους.

Ο υψηλόσωμος μπακ αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πήρε μεταγραφή από την πρώην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, Χάτερσφιλντ. Ωστόσο ο ίδιος έμεινε εκτός δράσης πριν σταματήσουν τα παιχνίδια λόγω Μουντιάλ, εξαιτίας τραυματισμού στον μηριαίο, επιστρέφοντας στη φυσική του κατάσταση στα τέλη του περασμένου μήνα.

Το παράδοξο με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι πως από το 2013 που έχει ξεκινήσει την καριέρα του, δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από την πατρίδα του, Αγγλία, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας του στη Χάντερσφιλντ και τη Λίνκολν Σίτι. Το θετικό με τον Τόφολο πάντως είναι πως πέρα από αριστερός μπακ μπορεί να αγωνιστεί και σε έναν πιο προωθημένο ρόλο.