Εκπρόσωπος Αγκιλέρα: «Η Νότιγχαμ έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα γίνει»
i

Μπράντον Αγκιλέρα / via Twitter

Εκπρόσωπος Αγκιλέρα: «Η Νότιγχαμ έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα γίνει»

Sportal newsroom 21:23 - 25.12.2022

Ο Κουρτ Μόρσινκ, μάνατζερ του Μπράντον Αγκιλέρα, υποστήριξε πως είναι απίθανο να παραμείνει ο πελάτης του στην Κόστα Ρίκα και αναφέρθηκε στις πιθανότητες μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Δημοσιεύματα που ήθελαν τον μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράντον Αγκιλέρα, να απασχολεί τον Ολυμπιακό μοιάζει να έχουν βάση.

Αφού ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Γκουανακαστέκα της Κόστα Ρίκα, ο Αγκιλέρα επέστρεψε στη Νότιγχαμ και ο αγγλικός σύλλογος αναζητά την επόμενη ομάδα που θα τον παραχωρήσει με την ίδια μέθοδο. 

Ο Κουρτ Μόρσινκ, ατζέντης του 19χρονου μεσοεπιθετικού, μίλησε στο La Teja και ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής του πελάτη του στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα.

«Θα το απέκλεια να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα. Στην πραγματικότητα στο 99,9% υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα, αλλά την αποκλείω αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται ένα παραπάνω βήμα για να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής και προφανώς η Κόστα Ρίκα δεν σου το δίνει αυτό».

Όσον αφορά τις πιθανότητες μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Μόρσινκ άφησε ανοιχτό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο: «Η Νότιγχαμ έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό όποτε για να δούμε τι θα γίνει. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε χρόνο να βρούμε την καλύτερη προοπτική για εκείνον».