«Η Αταλάντα θέλει τον Ρέαμπτσιουκ»
i

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο ματς με Αταλάντα / © Intime

«Η Αταλάντα θέλει τον Ρέαμπτσιουκ»

Sportal newsroom 13:14 - 24.12.2022

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φαίνεται να θέλει να μπει η Αταλάντα, η οποία θα ανταγωνιστεί τις Τορίνο και Μπολόνια.

Τον κορυφαίο Μολδαβό ποδοσφαιριστή για το 2022, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει η Αταλάντα, Η ιταλική ομάδα, σύμφωνα με την «Sport Italia», έχει βρει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο παιχνίδι της και ως εκ τούτου επιθυμεί να κάνει δικό της τον οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μαζουακού: Γιατί ο Ολυμπιακός πάει φουλ και για αριστερό μπακ τον Γενάρη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:42 - 23.12.2022

Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μαζουακού: Γιατί ο Ολυμπιακός πάει φουλ και για αριστερό μπακ τον Γενάρη

Το «ναι μεν αλλά» για Μαρσέλο, ο Λάιντνερ που δεν... ψήνει Μίτσελ, ο «μισός» Ρέαμπτσιουκ, οι ενδοιασμοί για πιθανή επιστροφή του Μαζουακού. Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για αριστερό μπακ τον Γενάρη, αλλά θα πρέπει να ζυγίσει σωστά την επιλογή του.

Ωστόσο στο κυνήγι του νεαρού αμυντικού δεν μοιάζει να είναι μόνη, αφού δύο ακόμα ομάδες εικάζεται πως τον έχουν «πλαγιάσει». Πιο αναλυτικά, Μπολόνια και Τορίνο ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, με την πρώτη μάλιστα να φημολογείται πως έχει έρθει ήδη σε επαφές με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ρέαμπτσιουκ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 από τα 28 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, αποτελόντας βασικό της πυλώνα σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες εκπνέει τον Ιούνιο του 2025 και η τρέχουσα αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, αγγίζει τα τέσσερα εκατ. ευρώ.