Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μαζουακού: Γιατί ο Ολυμπιακός πάει φουλ και για αριστερό μπακ τον Γενάρη
i

Μαζουακού / via Twitter

Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μαζουακού: Γιατί ο Ολυμπιακός πάει φουλ και για αριστερό μπακ τον Γενάρη

Διονύσης Βερβελές 15:42 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 23.12.2022

Το «ναι μεν αλλά» για Μαρσέλο, ο Λάιντνερ που δεν... ψήνει Μίτσελ, ο «μισός» Ρέαμπτσιουκ, οι ενδοιασμοί για πιθανή επιστροφή του Μαζουακού. Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για αριστερό μπακ τον Γενάρη, αλλά θα πρέπει να ζυγίσει σωστά την επιλογή του.

Είναι μια θέση που τόσο πολύ τον απασχολεί. Ο Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ έχει σπάσει τα ρεκόρ συμμετοχών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα, αλλά είναι δεδομένο πως υστερεί σε αρκετά σημεία. 

Δεν μπορεί να συνεισφέρει στο επιθετικό κομμάτι -με ελάχιστες εξαιρέσεις- και το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πρόκρινε και προχώρησε τη λύση Μαρσέλο. Δεν ήταν τόσο απλή, όμως, η κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν έτοιμος, τώρα δείχνει κάπως καλύτερα, αλλά φαίνεται πως και πάλι ο Μίτσελ δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί για βασικό.

Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι πως ο Ολυμπιακός θα πάρει αριστερό μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για να το αποτυπώσω καλύτερα, θα είναι έκπληξη αν δεν πάρει! 

Ο Λάιντνερ που αποκτήθηκε ως ελπίδα του ποδοσφαίρου του Ισραήλ, πλέον παίζει με τον Ολυμπιακό Β’. Δεν… τρελάθηκε ποτέ μαζί του ο Μίτσελ, θέλει κάτι άλλο. Κάτι πιο σίγουρο, κάποιον που να μπορεί να παίξει με όλη την άνεση την πλευρά.

Κάπως έτσι, ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού. Οι Τούρκοι έφεραν στο προσκήνιο την περίπτωσή του, τονίζοντας μάλιστα πως έχει μιλήσει και με τον Μίτσελ. 

Θα μπορούσε να είναι μια λύση, αλλά υπάρχει και η άποψη πως πλέον οι επιστροφές παλιών παικτών είναι πολλές. Και συνήθως, όπως αποδεικνύεται, δεν προσφέρουν αυτά που θα περίμεναν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Μάνατζερ, προτείνουν και αριστερά μπακ στους ανθρώπους των Πειραιωτών. Ο Ανιγκό ξέρει καλά τη γαλλική αγορά, είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. 

Όπως και την έκπληξη, όπως έγινε για παράδειγμα με τη θέση του δεξιού μπακ, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφονται στη λύση του Ροντινέι από τη Φλαμένγκο. 

Ενός έτοιμου ποδοσφαιριστή που ωστόσο βγαίνει για πρώτη φορά από τη χώρα του και θα έχει ενδιαφέρον το πως θα παρουσιαστεί, αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές.