Πιάνει λιμάνι ο Μαντσίνι

Μαντσίνι@Intime

i

Ντάνιελ Μαντσίνι/ ©Intime

Πιάνει λιμάνι ο Μαντσίνι

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:26 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 22.12.2022

Θέμα ωρών είναι η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται εντός της ημέρας να κάνει δικό του τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Υπήρξαν έντονες φήμες για αυτή τη μετακίνηση, όμως πλέον είναι θέμα ωρών να γίνει το οριστικό deal. 

Η ενεργοποίηση του ποδοσφαιριστή από τον Άρη, με αποκορύφωμα την χθεσινή (21/12) συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 14η αγωνιστική της Super League, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδας από την Ρωσία θεωρήθηκαν εμπόδιο στη μεταγραφή του 26χρονου Αργεντίνου μέσου στους «ερυθρόλευκους». 

Τίποτα από όλα αυτά τελικά δεν θα εμποδίσει τον Ολυμπιακό από το να κάνει δικό του τον Μαντσίνι. Θέμα ωρών είναι η οριστική συμφωνία Άρη και Ολυμπιακού και η μετακόμιση του Αργεντινού μέσου στην Αθήνα. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το «οκ» ο 26χρονος ποδοσφαιριστής. 

Η ομάδα του Μίτσελ θα προχωρήσει στη δεύτερη προσθήκη ενόψει του δεύτερου γύρου της σεζόν, μετά την απόκτηση του Ροντινέι. Τέλος, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού. 

Ο Αργεντινός μέσος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 από τη γαλλική Μπορντό και στο διάστημα της παρουσίας του στους «κίτρινους» είχε 115 συμμετοχές με 13 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Μαντσίνι ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Άρη τα τελευταία χρόνια και φέτος μετράει 16 εμφανίσεις με 3 γκολ και 4 ασίστ.