Μαντσίνι - Άρης: Μια win-win κατάσταση
i

Μαντσίνι/©Intime

Μαντσίνι - Άρης: Μια win-win κατάσταση

Αλέξης Σαββόπουλος 10:11 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 19.12.2022

Τι βοήθησε στην εξομάλυνση των σχέσεων με τον Ντάνιελ Μαντσίνι και την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Στην περίπτωση του Μαντσίνι και της επιστροφής του στις προπονήσεις συνέβησαν πολλά ως τη στιγμή που χθες (18/12) δόθηκε το τελικό ΟΚ από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Προσπάθειες εκατέρωθεν ώστε να πέσουν οι τόνοι. Να αμβλυνθούν οι γωνίες στη μεταξύ τους κόντρα και να επέλθει ο…Σασμός για να δανειστούμε και την υπόθεση της δημοφιλούς σειράς. 

Πρώτος και καλύτερος ο προπονητής που χειρίστηκε εξαιρετικά την υπόθεση του Αργεντινού και τον ίδιο τον παίκτη προκειμένου να έχει η ομάδα και ο ίδιος, ξανά στη διάθεσή του ένα ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες μεσοεπιθετικά. 

Το συζήτησε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην κουβέντα που είχαν μέσα στο ΣΚ και για άλλα θέματα της ομάδας. Βοήθησε φυσικά και η στάση του παίκτη που εξήγησε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ κάποια πράγματα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και τον έπεισαν να ανάψει το πράσινο φως της επιστροφής του.

Ο ρεαλισμός ήταν ένα ακόμη στοιχείο που μέτρησε αφού οι άνθρωποι του Άρη και ο παίκτης κατάλαβαν ότι δεν εξυπηρετεί σε κανένα αυτή η κατάσταση. Ούτε τον Άρη που είχε ανενεργό ένα παίκτη που είναι ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι του αλλά ούτε και τον αργεντινό που μένοντας εκτός αγώνων, ζημιωνόταν αγωνιστικά, τη στιγμή που έρχονται για τον Άρη συνεχόμενα, δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια. 

Η επιστροφή του Μαντσίνι στις προπονήσεις είναι ανεξάρτητη με την περίπτωση πιθανής πώλησής του που παραμένει ανοικτή (είναι εδώ και καιρό άλλωστε) και είναι σαφώς πιο εύκολη εφόσον ο παίκτης αγωνίζεται. 

Ο 26χρονος εξακολουθεί να είναι ένα… γερό μεταγραφικό χαρτί για τον Άρη και εφόσον, εν όψει Γενάρη έρθει κάποια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση, τότε το club φυσικά και θα τη συζητήσει. Ως τότε ο Πάρντιου θα έχει στη διάθεσή του ένα πολύ σημαντικό παίκτη για τα άκρα της επίθεσης…