Άρης: Τα λένε Καρυπίδης - Πάρντιου για μεταγραφές
i

Πάρντιου/©Intime

Άρης: Τα λένε Καρυπίδης - Πάρντιου για μεταγραφές

Αλέξης Σαββόπουλος 08:25 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 18.12.2022

Επί τάπητος η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην επίθεση. Ποια τα δεδομένα που ισχύουν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο Γενάρης βρίσκεται πλέον μια ανάσα και μετά την απόκτηση του Νταρίντα που σήμερα (18/12) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να τρέξει τις εξελίξεις για τον παίκτη που επιθυμεί να προσθέσει στην επιθετική του γραμμή. Με αφορμή την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μαζί με τον προπονητή θα θέσουν επί τάπητος το ζήτημα της ενίσχυσης αναλύοντας τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. 

Ο Πάρντιου πέρα από τον Βίντρα που εφόσον αποκτηθεί θα μπορεί να αγωνιστεί μετά από τουλάχιστον ένα δίμηνο, έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή μια έτοιμη λύση για την επίθεση, έχοντας προτείνει μάλιστα και κάποιους επιθετικούς από την έρευνα που έχει κάνει ο ίδιος σε Αγγλία και όχι μόνο.

Ιδανικά ο Πάρντιου με δεδομένο ότι είναι παροπλισμένος ο Μαντσίνι, θα ήθελε ένα παίκτη που να έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα. 

Έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Καμαρά δηλαδή και δυνατότητα να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. Στην επαφή που θα έχουν οι δυο άνδρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τον Καμαρά αλλά και με τον Μαντσίνι που συνεχίζει να προπονείται μόνος του δίχως να υπάρχει στην άκρη του τούνελ καμία ένδειξη, ούτε για επιστροφή του στην ομάδα (αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) αλλά ούτε και για πρόταση παραχώρησής του.