Άρης: Σεφτές… ελπίδας από Ιτούρμπε
i

Ιτούρμπε/©intime

Άρης: Σεφτές… ελπίδας από Ιτούρμπε

Αλέξης Σαββόπουλος 12:30 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 17.12.2022

Το πρώτο γκολ του Παραγουανού στη σεζόν και η προσδοκία ότι θα τον βοηθήσει να ανακάμψει αγωνιστικά.

Όνομα βαρύ. Βιογραφικό πλούσιο. Συμβόλαιο… βαρβάτο για τα δεδομένα του Άρη αλλά και τα ελληνικά. Συνεισφορά αντιστρόφως ανάλογη των παραπάνω. Δυο γκολ όλα και όλα με το χθεσινό (16/12) στη Λιβαδειά και μηδέν ασίστ. Ο Ιτουρμπε με το υπέροχο γκολ που πέτυχε ανοίγοντας τον δρόμο της ανατροπής, ψάχνει τη δική του αφετηρία επανεκκίνησης. Ενάμιση χρόνο τώρα αυτό που εισπράττει ο Άρης από τον Παραγουανο είναι αποσπασματικές πτυχές του πλούσιου ταλέντου του που ανάγκασε κάποτε τη Ρομα να δαπανήσει 15εκ για να τον κάνει δικό της.

Ο Πάρντιου που έκανε ειδική μνεία για αυτόν μετά το ματς έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν. Ειδικά τώρα που είναι εκτός ομάδας ο Μαντσίνι και ο Ματέο μετατοπίστηκε στον άξονα. Ίσως αφήνοντας τον εκτός ενδεκάδας χθες αλλά και στο φιλικό με την Μακάμπι ήθελε να του στείλει ένα μήνυμα. Να τον αναγκάσει να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει θέσει ο Άγγλος και αυτά που του ζητάει. Κοινώς να γίνει που παραγωγικός. 

Έφερε τα πάνω-κάτω στη Λιβαδειά και «αγκάλιασε» την πρόκριση ο Άρης (1-2)!

Έφερε τα πάνω-κάτω στη Λιβαδειά και «αγκάλιασε» την πρόκριση ο Άρης (1-2)!

Δύο εμπνεύσεις από Ιτούρμπε και Πάλμα έβγαλαν τον Άρη από τη δύσκολη θέση και τον έθεσαν από το πρώτο παιχνίδι φαβορί για την πρόκριση, επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία.

Πιο ουσιαστικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και απείρως πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Ιτουρμπε με αφετηρία το χθεσινό παρθενικό φετινό του τέρμα έχει ένα εξάμηνο μπροστά του να αποδείξει ότι έχει ακόμη ποδοσφαιρικό καύσιμο στο ρεζερβουάρ του.