Τα 100 φάουλ του Λουίς Πάλμα
i

Πάλμα/©Intime

Τα 100 φάουλ του Λουίς Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 08:05 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 18.12.2022

Η ικανότητα του νεαρού από τις Ονδούρες στις στατικές φάσεις και τα πάνω από 100 φάουλ που δοκίμασε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Ο Λούις Πάλμα συνέχισε στη Λιβαδειά από εκεί που σταμάτησε στο τέλος του πρώτου γύρου. Να είναι δηλαδή… ζεστός και κίνδυνος θάνατος για τον αντίπαλο τερματοφύλακα όταν ο Άρης κερδίζει φάουλ περιμετρικά της περιοχής. 

Ο Μάρκοβιτς ήταν ο επόμενος που το κατάλαβε μαζεύοντας την μπάλα από τα δίχτυα του έπειτα από μια ακόμη εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Που είχε το στοιχείο και της κομπίνας, αφού ο νεαρός από τις Ονδούρες σήκωσε αρχικά το χέρι, υπονοώντας ότι θα στείλει την μπάλα με σέντρα στην περιοχή, επιλέγοντας τελικά να εκτελέσει απευθείας αιφνιδιάζοντας τον κίπερ του Λεβαδειακού.

Ο Πάλμα εξελίσσεται σε σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ κάνοντας γρήγορα να ξεχαστεί ο Ματίγια που είχε κι αυτός ανάλογη έφεση. Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία. Για να φτάσει στο σημείο ο Πάλμα να αποτελεί τεράστια απειλή για την αντίπαλη εστία, χρειάστηκε να εκτελεί σχεδόν καθημερινά στις προπονήσεις δεκάδες φάουλ. 

Ο Πάρντιου, έχει αντιληφθεί την ικανότητα του νεαρού και τον προτρέπει στις προπονήσεις να δοκιμάζει το πόδι του από διάφορες θέσεις και γωνίες εκτός περιοχής. Μόνο τις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα στη Λιβαδειά, ο Πάλλα εκτέλεσε πάνω από 100 φάουλ.. Ίσως για αυτό και μετά το γκολ που σημείωσε και τα στημένα που εκτέλεσε στο ματς κυπέλλου ένιωσε και ένα σφίξιμο στο δικέφαλο.