Άρης: Ανατροπή με Μαντσίνι - Επιστρέφει στις προπονήσεις
i

Μαντσίνι/©Intime

Άρης: Ανατροπή με Μαντσίνι - Επιστρέφει στις προπονήσεις

Αλέξης Σαββόπουλος 11:54 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 18.12.2022

Ο Αργεντινός έδωσε εξηγήσεις στον Καρυπίδη και από σήμερα τίθεται εκ νέου τη διάθεση του Πάρντιου.

Ένα μείζον ζήτημα για τον Άρη, τον τελευταίο μήνα, βρήκε σήμερα (18/12) λύση. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι που είχε τεθεί εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης, επιστρέφει στις προπονήσεις. 

Με αφορμή την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε σήμερα στην προπόνηση τετ-α-τετ με τον παίκτη, 

Στη συζήτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τον δόθηκαν εξηγήσεις από τον Αργεντινό τις οποίες έκανε δεκτές ο Καρυπίδης και έτσι από σήμερα ο 26χρονος παίκτης είναι ξανά στη διάθεση του Πάρντιου.

Το τελευταίο διάστημα η φημολογία γύρω από τον Μαντσίνι ήταν έντονη και τα σενάρια πως πλησίαζε προς τον Ολυμπιακό πολλά. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν το θέμα να έχει μπει στην τελική του ευθεία, ωστόσο η συζήτηση του παίκτη με τον Καρυπίδη και η επιστροφή του στις προπονήσεις διαφοροποιούν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μένει να δούμε αν ο Μαντσίνι εκτός από προπονήσεις, θα επιστρέψει και στους αγώνες του Άρη και φυσικά αν θα παραμείνει κάτοικος Βικελίδης έως το φινάλε της σεζόν ή θα προκύψει κάποια πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες.