Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Αγκιλέρα
i

Μπράντον Αγκιλέρα / via twitter

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Αγκιλέρα

Διονύσης Βερβελές 17:50 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 19.12.2022

Από την Κόστα Ρίκα έχει προκύψει ένα όνομα για τον Ολυμπιακό, αυτό του Μπράντον Αγκιλέρα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, «ψάχνεται», με τον ατζέντη του να βάζει στο τραπέζι και τον Ολυμπιακό.

Ο Αγκιλέρα θεωρείται από τις ελπίδες του ποδοσφαίρου της Κόστα Ρίκα. Παίζει στα άκρα (κυρίως δεξιά), αλλά και σε ρόλο επιτελικού. Γεννημένος στις 28 Ιουνίου 2003, βρέθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου μάλιστα αγωνίστηκε και στα τρία ματς που έδωσε η εθνική του ομάδα!

Σε όλα μπήκε ως αλλαγή και αγωνίστηκε 18 λεπτά στην ήττα 7-0 από την Ισπανία, 25 στη νίκη επί της Ιαπωνίας και ένα ημίχρονο στην ήττα με 2-4 από τη Γερμανία.

Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ λήγει το 2026, ωστόσο ο ατζέντης του περιπλέκει και άλλες ομάδες από το εξωτερικό.

Ουσιαστικά, αυτό που θέλει αυτή τη στιγμή, είναι να πάει σε μία ομάδα που θα βρει χρόνο. Που θα μπορέσει να παίξει. Στην Κόστα Ρίκα τον πιστεύουν για το μέλλον, είναι χαρακτηριστικό πως έγινε διεθνής στις 31 Μαρτίου 2022 κόντρα στις ΗΠΑ και μετρά ήδη επτά συμμετοχές.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Και προφανώς η κουβέντα του ατζέντη του Αγκιλέρα για καλή σχέση των «ερυθρολεύκων» με την Νότιγχαμ, είναι αυτό που φέρνει ένα εξτρά ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση.

Στην παρούσα φάση άλλωστε, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως «καίγεται» για μία έτοιμη λύση στα άκρα, εκεί όπου η αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Μαντσίνι με τον Άρη, μπορεί να ανατρέψει πολλά. Εκκρεμούσε άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει τι θα γίνει με τον εξτρέμ του Άρη, η αίσθηση που υπήρχε ήταν πως τέλος του χρόνου θα έπιανε Λιμάνι.