Ολυμπιακός: Το σκέφτεται για Χουάνγκ ο Μίτσελ
i

Ίνμπομ Χουάνγκ / © Intime

Ολυμπιακός: Το σκέφτεται για Χουάνγκ ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ καταστρώνει το πλάνο του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συμπεριλάβει τον Ίνμπομ Χουάνγκ στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στους Ζωσιμάδες.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ επέστρεψε στην Ελλάδα, προπονήθηκε και ανεβάζει ρυθμό για τα καλά. Ο Κορεάτης, βρέθηκε μαζί με τον Ουί Τζο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και είχε μεγαλύτερη άδεια. Τα πήγε εξαιρετικά εκεί, υπήρξαν πολύ καλά λόγια και δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων. 

Σε συνεννόηση με τον Μίτσελ, ο Χουάνγκ πήρε μεγαλύτερη άδεια, έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινε να πάει στην Εστεπόνα της Ισπανίας. Πλέον επέστρεψε, υπολογίζεται μάλιστα κανονικά για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μίτσελ, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον έχει και στο αρχικό σχήμα. Έχει εμπιστοσύνη στον Χουάνγκ, που έτσι κι αλλιώς δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ζητήματα φυσικής κατάστασης. Ήρθε, μπήκε και έδειχνε σε άλλο… επίπεδο στην ομάδα. Κάποιες ενοχλήσεις που είχε, έμαθε και ο ίδιος να τις διαχειρίζεται, τον προφύλαξε και ο Μίτσελ και έτσι είναι μια χαρά.

Ο Χουάνγκ έχει ποιότητα, έχει ένα άλλο στυλ. Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ, ο κόουτς του Ολυμπιακού έβαλε μαζί Εμβιλά και Κασάμι. Σε αρκετούς, φάνηκε ένα «βαρύ» σχήμα, κάπως ποιο αργό το κέντρο. 

Ο Χουάνγκ δίνει την ισορροπία που θέλει ο Ισπανός προπονητής, που γνωρίζει πως ο Νοτιοκορεάτης χαφ μπορεί να αποτελέσει το βαρόμετρο για τη συνέχεια. Είναι άλλωστε από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και πολλοί εκτιμούν πως σύντομα θα έρθει μια καλή πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι «ζεστοί» στο να παραχωρήσουν τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Έχει συμβόλαιο, περιμένουν πολλά από αυτόν και ήδη ο Μίτσελ στο μυαλό του έχει τι θα κάνει στα Γιάννινα. 

Θα τον βάλει με τρεις προπονήσεις; Ναι, θέλει να τον βάλει. Θα μιλήσει και ξανά μαζί του, δεν είναι είδηση να τον έχει στο αρχικό σχήμα. Τον θεωρεί επαγγελματία 100% άλλωστε, τον εκτιμά πολύ και γνωρίζει πως μπορεί να του «ξεκλειδώσει» για τα καλά το ματς και στα Γιάννινα, αλλά και άλλα στη συνέχεια…