Επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού οι δύο Νοτιοκορεάτες
i

© Intime

Επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού οι δύο Νοτιοκορεάτες

Διονύσης Βερβελές 16:49 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 19.12.2022

Χουάνγκ Ινμπόμ και Ουί Τζο τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Μίτσελ, αφού είχαν ειδική άδεια για να ξεκουραστούν από το Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που θα τον βρει την προσεχή Τετάρτη (21/12) στα Γιάννενα, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος του ΠΑΣ. 

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κάνει επανεκκίνηση και να... ρεφάρει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τα άσχημα αποτελέσματα που τον κρατούν μακριά από την πρώτη θέση. Ο Μίτσελ ευελπιστεί ότι μετά την προετοιμασία της Ισπανίας οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν διαφορετική εικόνα και θα καταφέρουν να αντιστρέψουν την μέχρι τώρα εικόνα τους. 

Ολυμπιακός: Η «διαδρομή» του Εμβιλά από την Αραβία ως το περιβραχιόνιο κόντρα στον Ατρόμητο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:28 - 17.12.2022

Ολυμπιακός: Η «διαδρομή» του Εμβιλά από την Αραβία ως το περιβραχιόνιο κόντρα στον Ατρόμητο

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που οι συμπατριώτες του Εμβιλά έφεραν στο προσκήνιο την πιθανότητα μεταγραφής του στην Αραβία. Ο Γάλλος όμως πήρε και φανέλα βασικού και το περιβραχιόνιο του αρχηγού κόντρα στον Ατρόμητο.

Τα ευχάριστα νέα για τον κόουτς του Ολυμπιακού έρχονται από τους δύο Νοτιοκορεάτες της παρέας. Χουάνγκ Ινμπόμ και Ουί Τζο τέθηκαν ξανά στη διάθεση του προπονητή τους, αφού είχαν ειδική άδεια ώστε να ξεκουραστούν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της χώρας τους στο Μουντιάλ. 

Μετά τη νίκη του επί του Ατρόμητου ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τους Γιαννιώτες. 

Για πρώτη φορά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μίτσελ είδε το... απουσιολόγιό του να αδειάζει, αφού στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι δύο Νοτιοκορεάτες. Ινμπόμ και Ουί Τζο μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης. 

Η εξέλιξη αυτή μόνο ικανοποιημένο μπορεί να αφήσει τον Μίτσελ, ο οποίος προετοιμάζεται για... ρελάνς και θέλει όλους του τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπει ξανά δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.