«Προσφορά για Φαν Άνχολτ από τον Ολυμπιακό»
i

Φαν Άνχολτ / © PrntScrn

«Προσφορά για Φαν Άνχολτ από τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 17:14 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 16.12.2022

Τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Πάτρικ Φαν Άνχολτ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Το μεταγραφικό... παζάρι πλησιάζει και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοιχτό μέτωπο, προκειμένου να καλύψουν τις αγωνιστικές ανάγκες τους.

Μία από αυτές φαίνεται να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν προς... Τουρκία μεριά. Σύμφωνα με την «Haber Port», η ομάδα του Πειραιά εικάζεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, Πάτρικ Φαν Άνχολτ, ο οποίος ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως μεταφέρει το δημοσίευμα της γειτονικής χώρας, ο 32χρονος δεν περνάει και πολύ καλά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στη Γαλατάσαραϊ, με αποτέλεσμα να θέλει να αποχωρήσει. Αυτή την ευκαιρία μοιάζει να ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα, όπως αναφέρει η πηγή, είναι έτοιμος να κάνει και επίσημη προσφορά.

Ο Φαν Άνχολτ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Αγγλία, αγωνιζόμενος κυρίως με τα χρώματα των Κρίσταλ Πάλας και Σάντερλαντ. Τον Ιούλιο του 2021 ήταν βασικός στα πλάνα της ομάδας της Super Lig, ωστόσο φέτος δεν φαίνεται να πείθει με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα και η ίδια η ομάδα θέλει να τον «ξεφορτωθεί» αφού καταναλώνει θέση ξένου στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή πορεύεται με τους Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο Βιέιρα όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Λάιντερ να μοιάζει «φευγάτος». Ο Ισραηλινός δεν φαίνεται να πείθει τον Μίτσελ και ως εκ τούτου δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα.