«Η Χαλ έκανε επίσημη πρόταση για Μαζουακού»
i

Αρτούρ Μαζουακού / © Intime

«Η Χαλ έκανε επίσημη πρόταση για Μαζουακού»

Sportal newsroom 14:01 - 25.12.2022

Η Χαλ έκανε επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας για τον Αρτούρ Μαζουακού, την ώρα που η Σπέτσια συνομίλησε επίσης με εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση του Αρτούρ Μαζουακού συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή, με τον ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Τουρκίας. Η επικοινωνία του Μίτσελ με τον ίδιο καθώς και εκείνη του Καρεμπέ με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου της Super Lig έδειχναν μέχρι πρότινος πως ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα κατάφερνε την επανασύνδεση με τον πρώην παίκτη του.

Ωστόσο στη γειτονική χώρα ήρθαν να προσθέσουν νέα δεδομένα για την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου, τονίζοντας πως η Σπέτσια μπαίνει γερά στο παιχνίδι της μεταγραφής. Πιο αναλυτικά, η «Miligazete» υποστηρίζει στο δημοσίευμα της πως το ιταλικό κλαμπ συνομίλησε με εκπροσώπους του Μαζουακού, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για την περίπτωση του παίκτη.

Πιο δυναμικά ήρθε εντούτοις η Χαλ η οποία, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «ασπρόμαυρους», δίχως να γίνεται γνωστό παρόλα αυτά το τι έκβαση είχε. Αυτό που μένει να φανεί τις επόμενες μέρες είναι το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο 29χρονος για το μέλλον του.