Κορυφαίος Μολδαβός ποδοσφαιριστής για το 2022 ο Ρέαμπτσιουκ (pic)
i

Ρέαμπτσιουκ / © INTIME

Κορυφαίος Μολδαβός ποδοσφαιριστής για το 2022 ο Ρέαμπτσιουκ (pic)

Sportal newsroom 16:32 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 23.12.2022

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Μολδαβός ποδοσφαιριστής της χρονιάς, σε τελετή που διεξήχθη στην πατρίδα του.

Τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή από τη Μολδαβία, όσον αφορά το 2022, κέρδισε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, σε τελετή που έλαβε χώρα στην πατρίδα του. Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» έπεισε με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μαζουακού: Γιατί ο Ολυμπιακός πάει φουλ και για αριστερό μπακ τον Γενάρη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:42 - 23.12.2022

Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μαζουακού: Γιατί ο Ολυμπιακός πάει φουλ και για αριστερό μπακ τον Γενάρη

Το «ναι μεν αλλά» για Μαρσέλο, ο Λάιντνερ που δεν... ψήνει Μίτσελ, ο «μισός» Ρέαμπτσιουκ, οι ενδοιασμοί για πιθανή επιστροφή του Μαζουακού. Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για αριστερό μπακ τον Γενάρη, αλλά θα πρέπει να ζυγίσει σωστά την επιλογή του.

Πιο αναλυτικά, o 24χρονος ποδοσφαιριστής προσπέρασε στη ψηφοφορία τους Βατίμ Ράτσα και Ιον Νικολαέσκου, συγκεντρώνοντας 81 ψήφους από τους δημοσιογράφους. Αυτή είναι μάλιστα η τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην οποία ο παίκτης του Ολυμπιακού καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα εν λόγω βραβείο.

O Ρέαμπτσιουκ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας των «Πειραιωτών» και έχρηζε της εμπιστοσύνης κάθε προπονητή που πέρασε από την ομάδα. Τόσο με τον Πέδρο Μαρτίνς όσο και με τους Κάρλος Κορμπεράν και Μίτσελ, η φανέλα βασικού βρισκόταν στο... σπίτι του Μολδαβού.  Για να καταλάβει κανείς το πόσο αναπόσπαστο μέλος είναι ο νεαρός μπακ στην ομάδα, μόνο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 από τα 28 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα.