Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Άαρον Ράμσντεϊλ

Άαρον Ράμσντεϊλ

i

PrtScr

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Άαρον Ράμσντεϊλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:42 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 18.05.2023

Η Άρσεναλ με ανακοίνωσή της μέσω των social media έκανε γνωστή την επέκταση του συμβολαίου του Άαρον Ράμσντεϊλ.

Η Άρσεναλ επιβράβευσε τον Άαρον Ράμσντεϊλ για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του στο «Έμιρεϊτς», καθώς η λονδρέζικη ομάδα πήρε την απόφαση να του ανανεώσει το συμβόλαιο.  

Ο Άγγλος διεθνής, 24 ετών, είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και οι «κανονιέρηδες» είχαν την επιλογή να το επεκτείνουν για άλλη μια σεζόν, ωστόσο, θεώρησαν ότι άξιζε μια επιβράβευση που αρμόζει στην κατάστασή του ως τερματοφύλακας πρώτης επιλογής. 

Η Αγγλική Ομοσπονδία θα απευθυνθεί στη FIFA προκειμένου η ποινή του Τόνεϊ να έχει ισχύ και εκτός Αγγλίας
PREMIER LEAGUE

19:14 - 18.05.2023

Η Αγγλική Ομοσπονδία θα απευθυνθεί στη FIFA προκειμένου η ποινή του Τόνεϊ να έχει ισχύ και εκτός Αγγλίας

Η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα απευθυνθεί στη FIFA προκειμένου η ποινή του Άιβαν Τόνεϊ να επεκταθεί και εκτός Αγγλιας. Δείτε τι θα σημάνει αυτό για τον ποδοσφαιριστή.

Υπέγραψε από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το 2021 σε μια συμφωνία αξίας 24 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ράμσντεϊλ έφτασε για να ανταγωνιστεί τον Μπραντ Λένο, αλλά χρειάστηκε μόνο δύο μήνες για να σφετεριστεί τον Γερμανό και να κερδίσει μια βάση θαυμαστών που ήταν σε μεγάλο βαθμό δύσπιστοι για την μεταγραφή του. 

Έκτοτε έκανε 75 εμφανίσεις για τον αγγλικό σύλλογο, κράτησε 28 φορές ανέπαφη την εστία του και έκανε πολλές θεαματικές αποκρούσεις. Μόνο φέτος οι φοβερές του επεμβάσεις του έχουν βγει τέσσερις φορές υποψήφιες για την απόκρουση του μήνα της Premier League. 

Σε δηλώσεις του ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, λέγοντας: «Είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που ο Άαρον υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ο τρόπος που αναπτύχθηκε ο Άαρον τα δύο τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικός, με τις εμφανίσεις, τη συνεισφορά του και τη συνολική προσαρμογή του στον σύλλογο. Είναι υπέροχο που συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον μας με τα μεγαλύτερα ταλέντα μας στη νεανική μας ομάδα. Όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε πολλά ακόμη χρόνια με τον Άαρον».