Μετά τον Ολυμπιακό διεκδικεί την... κορυφή της Premier League ο Μάρκο Σίλβα

Μάρκο Σίλβα

i

© Intime

Μετά τον Ολυμπιακό διεκδικεί την... κορυφή της Premier League ο Μάρκο Σίλβα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:04 - 18.05.2023

Ένας από τους έξι υποψήφιους για προπονητής της χρονιάς στην Premier League είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, εντυπωσιάζει στον πάγκο της Φούλαμ, με την οποία έφτασε μία ανάσα από την Ευρώπη. Η κόποι του στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου μόνο απαρατήρητοι δεν φαίνεται να περνούν, αφού ο Πορτογάλος μοιάζει να διεκδικεί την... κορυφή της Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα ειρωνεύτηκε τους ρεπόρτερ της Ρεάλ: «Καλό ταξίδι πίσω στην Ισπανία» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

15:35 - 18.05.2023

Ο Γκουαρδιόλα ειρωνεύτηκε τους ρεπόρτερ της Ρεάλ: «Καλό ταξίδι πίσω στην Ισπανία» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου και κατά την αποχώρησή του ειρωνεύτηκε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο αναλυτικά, η εξαιρετική του χρονιά στην τεχνική ηγεσία των «κότατζερς», τον έχρησε υποψήφιο για προπονητή της σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φυσικά ο ανταγωνισμός του μόνο ασήμαντος δεν είναι αφού τον τίτλο διεκδικεί για παράδειγμα ο Πεπ Γκουαρδιόλα που οδηγεί τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ακόμα τρόπαιο και ο Μικέλ Αρτέτα που βρέθηκε πολύ κοντά στο να χαρίσει στην Άρσεναλ το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς είναι ο Έντι Χάουι που αναμόρφωσε τη Νιούκαστλ, ο Ουνάι Έμερι και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Αξίζει να σημειωθεί πως η θητεία του Μάρκο Σίλβα στη Φούλαμ έχει συγκεντρώσει αρκετούς μνηστήρες, με τον πάλαι ποτέ τεχνικό του Ολυμπιακού να συνδέεται ακόμα και με την Τσέλσι.