Ο Γκουαρδιόλα ειρωνεύτηκε τους ρεπόρτερ της Ρεάλ: «Καλό ταξίδι πίσω στην Ισπανία» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Ο Γκουαρδιόλα ειρωνεύτηκε τους ρεπόρτερ της Ρεάλ: «Καλό ταξίδι πίσω στην Ισπανία» (vid)

Κώστας Τόπας 15:35 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 18.05.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου και κατά την αποχώρησή του ειρωνεύτηκε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/05) η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα τεράστιο βήμα προς την ολοκλήρωση του τρεμπλ αυτή τη σεζόν, καθώς διέλυσε με 4-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League κι έκλεισε θέση στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε ολοκληρώσει τον γύρο των ερωτήσεων και όταν ήταν ήδη καθ' οδόν προς την έξοδο, αποφάσισε να επιστρέψει στη θέση του για να πει -με σοβαρό ύφος- ένα «καλό ταξίδι πίσω την Ισπανία».

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένας απλός αποχαιρετισμός, στα κοινωνικά δίκτυα έγινε κατανοητό ως μια σαρκαστική απάντηση στους Ισπανούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και που είχαν -από την εποχή του προπονητή της Μπάρτσα- τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο στόχαστρο.

Επειτα από την αποχώρησή του από την αίθουσα Τύπου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν πανευτυχής για την πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό θέλησε να το δείξει με μια φωτογραφία όπου πόζαρε κάνοντας μια χειρονομία με τα τέσσερα του δάχτυλα.

Η ομιλία του Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια που «πόρωσε» τους παίκτες της Σίτι (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

13:45 - 18.05.2023

Η ομιλία του Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια που «πόρωσε» τους παίκτες της Σίτι (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λίγο πριν η ομάδα του βγει στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, εμψύχωσε τους παίκτες του προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος του τρεμπλ χωρίς καν να παίξει εάν η Άρσεναλ χάσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο (20/05, 19:30). Αν όχι, τότε οι Πολίτες θα στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας νικώντας την Τσέλσι την Κυριακή (21/05, 18:00) ή ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια της μετά από αυτό. Οπως και να 'χει ο τίτλος της Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι είναι εξασφαλισμένος.

Πώς ο Γκουαρδιόλα «βραχυκύκλωσε» την Ρεάλ και παρέδωσε ακόμη ένα masterclass τακτικής (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

13:00 - 18.05.2023

Πώς ο Γκουαρδιόλα «βραχυκύκλωσε» την Ρεάλ και παρέδωσε ακόμη ένα masterclass τακτικής (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρείχε ένα masterclass τακτικής για να βεβαιωθεί ότι η μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα απειλήσει καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, την Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά από αυτό η ομάδα του Πεπ, θα πρέπει να επικρατήσει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στις 3 Ιουνίου.