Αβεντισιάν στο Sportal: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αβέντις Αβεντισιάν

i

©intime

Αβεντισιάν στο Sportal: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο αριστερός μπακ της Γκόου Αχέντ Ιγκλς μίλησε στο Sportal για τον αγώνα με τον Δικέφαλο και τα ιδιαίτερα συναισθήματα του.

Ο Αβέντις Αβεντισιάν είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο αριστερός μπακ με καταγωγή από την Αρμενία αντιμετώπισε για δεύτερη φορά τον Δικέφαλο μέσα σε δύο χρόνια σε φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα του αυτή τη φορά να επικρατεί με 2-1 επί των «ασπρόμαυρων».

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Sportal και αναφέρθηκε στον αγώνα και στο πόσο ιδιαίτερος ήταν για τον ίδιο, αλλά και στις ακαδημίες του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το γεγονός πως πέρσι ηττήθηκαν με 4-0 από τον ΠΑΟΚ και φέτος νίκησαν δείχνει κάτι:

«Η ομάδα έχει υψηλότερους στόχους τη φετινή χρονιά. Πέρσι καταφέραμε και εξασφαλίσαμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, ο πρώτος μας στόχος θα είναι να κερδίσουμε και πάλι όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Πέρσι όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και ηττηθήκαμε με 4-0, η ομάδα ήταν ακόμη πολύ πίσω σε οργάνωση, της έλειπαν ποδοσφαιριστές, φέτος είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση στο κλαμπ, ο κορμός της ομάδας είναι ίδιος, χτίζουμε πάνω σε μια ομάδα δουλεμένη από πέρσι».

Για το πόσο ιδιαίτερα είναι για τον ίδιο αυτά τα ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί είναι όλοι οι φίλοι μου, παιδιά με τα οποία υπήρξα για πολλά χρόνια συμπαίκτης τους, θα τα θυμάμαι ακόμη και αν πρόκειται για φιλικά. Μίλησα με τα περισσότερα παιδιά που ήταν και φέτος στην προετοιμασία, τον Παναγιώτου, τον Γκορντεζιάνι, όλα αυτά τα παιδιά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, όλοι περιμένουμε τις ευκαιρίες μας».

Για τα παιδιά των ακαδημίων του ΠΑΟΚ που υπάρχουν στην προετοιμασία:

«Υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, είναι αποδεδειγμένο στην πράξη αυτό, φάνηκε και πέρσι και πρόπερσι, με τα παιδιά που ανέβηκαν και αγωνίστηκαν στην πρώτη ομάδα. Η ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σ’ αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν»,

Για τον ίδιο και τους στόχους του:

«Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μου»