Αντσελότι: «Γιατί διαμαρτύρεται η Μπάγερν ενώ ο Κίμιχ... βούτηξε;»

Κάρλο Αντσελότι

i

© Intime

Αντσελότι: «Γιατί διαμαρτύρεται η Μπάγερν ενώ ο Κίμιχ... βούτηξε;»

Κώστας Τόπας 08:23 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.05.2024

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες του Τόμας Τούχελ και της Μπάγερν, τονίζοντας ότι ο Τζόσουα Κίμιχ βούτηξε στο ακυρωθέν γκολ των Μαδριλένων.

Τον λόγο που την αποκαλούν «Βασίλισσα» επιβεβαίωσε το βράδυ της Τετάρτης (8/5) η Ρεάλ Μαδρίτης, που πέτυχε ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Με την υπογραφή του Χοσέλου, οι «μερένγκες» μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του UEFA Champions League.

Στο 103', όμως, η Μπάγερν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με δεξί σουτ του Ντε Λιχτ από το ύψος του πέναλτι. Σε γέμισμα, ο Μεντί απομάκρυνε και ο Μίλερ έστρωσε στον 24χρονο στόπερ, ο οποίος σκόραρε. Ο Πολωνός βοηθός Τόμας Λίστκιεβιτς, ωστόσο, σήκωσε σημαία χωρίς να περιμένει την κατάληξη της φάσης και έτσι το γκολ δεν μέτρησε, ενώ η φάση ήταν οριακή.

Ήταν αδύνατο από τη στιγμή που σηκώθηκε πριν την κατάληξη η σημαία να επέμβει ο VAR, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των Γερμανών.

Ο προπονητής της Ρεάλ απάντησε στις διαμαρτυρίες του Τόμας Τούχελ και της Μπάγερν, τονίζοντας ότι ο Τζόσουα Κίμιχ... βούτηξε στο ακυρωθέν γκολ των Μαδριλένων.

«Η Μπάγερν παραπονέθηκε για το οφσάιντ; Εντάξει, άρα παραπονιόμαστε για το ακυρωμένο γκολ του Νάτσο γιατί... βούτηξε ο Κίμιχ», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «μερένχες».