«Ο Σίνα επέλεξε την Αλβανία, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας»

Άντζελο Σίνα

i

©Intime

«Ο Σίνα επέλεξε την Αλβανία, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:23 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:54 - 18.05.2024

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Άντζελο Σίνα, επέλεξε να αντιπροσωπεύσει την Αλβανία στις διοργανώσεις Κ-21, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας. σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Στην κορυφή της Ευρώπης έφτασε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη κόντρα στη Μίλαν, της οποίας και επικράτησε με 3-0 στον τελικό του Youth League. Ο σύλλογος του Πειραιά «καθάρισε» μέσα σε έξι λεπτά τους Ιταλούς και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός προέκυψαν από τους Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Μπακούλα, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ο πρώτος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, ο δεύτερος με διαγώνιο σουτ και ο τρίτος με ένα εντυπωσιακό «ψαλιδάκι».

Πλέον, ως νικητές του Youth League, οι ποδοσφαιριστές του Συλαϊδόπουλου θα έχουν μία θέση στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, με τον αγώνα να διεξάγεται στη Βραζιλία.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός K19 έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα της ομάδας που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο. Η μοναδική ομάδα της χώρας μας που έχει φέρει ευρωπαϊκή κούπα ήταν η Εθνική Ελλάδας, με το κατόρθωμά της όμως να αφορά εθνικό επίπεδο.

Όπως είναι λογικό κάποιοι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αλβανίας, ο εκ των πρωταγωνιστών των Πειραιωτών στον τελικό του Youth League, Άντζελο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική της χώρας στις διοργανώσεις Κ-21, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας να τον ντύσει στα γαλανόλευκα. Ο νεαρός τερματοφύλακας με τις καθοριστικές του επεμβάσεις έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της διοργάνωσης.