Βόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο - Συγχαρητήρια για το Youth League στον Ολυμπιακό»

Ο Λεωνίδας Βόκολος

i

© Intime

Βόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο - Συγχαρητήρια για το Youth League στον Ολυμπιακό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:28 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:47 - 29.05.2024

Στο σκορ αλλά και την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του Ολυμπιακού στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας μετά τον αγώνα της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Λαμία «λύγισε» κόντρα στον Ολυμπιακό χάνοντας με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ματς της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Mιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο στο ματς, όμως πλήρωσε τα λάθη της. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην Κ19 των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του Youth League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

«Νομίζω πως βάση εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. δεν φοβηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έγιναν ατομικά λάθη και ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε. Το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό, Στο 3-1 θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να βάλουμε πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό.. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. 

Και αγωνιστικά και σε πρόσωπα παίρνουν ευκαιρίες τα παιδιά για να βγάλουμε συμπέρασμα το πως θα κινηθεί η ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή πορεία και την Κ19 που κατέκτησε το Youth League.  Εύχομαι να φτάσει στον τελικό και γιατί όχι να πάρει και το κύπελλο.»