Μεντιλίμπαρ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Μεντιλίμπαρ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:19 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 28.04.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, λέγοντας ότι όλοι ανυπομονούν για τον μεγάλο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε άνετο απόγευμα, επικρατώντας της Λαμίας με 4-1, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στον σπουδαίο ημιτελικό του Conference League με την Άστον Βίλα την ερχόμενη Πέμπτη (2/5). Σε αυτή την αναμέτρηση στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη επί της ομάδας της Φθιώτιδας, λέγοντας πως όλοι ανυπομονούν για το σπουδαίο παιχνίδι. Ενώ τόνισε πως πρέπει να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα.

Σοβαρός τραυματισμός για Τίλεμανς πριν τον Ολυμπιακό - Πρόβλημα και με Εμιλιάνο Μαρτίνες για την Άστον Βίλα
CONFERENCE LEAGUE

23:25 - 27.04.2024

Σοβαρός τραυματισμός για Τίλεμανς πριν τον Ολυμπιακό - Πρόβλημα και με Εμιλιάνο Μαρτίνες για την Άστον Βίλα

Δίχως τον Τίλεμανς φαίνεται πως θα αγωνιστεί η Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού ο ίδιος αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο ματς με την Τσέλσι. Παράλληλα, ερωτηματικό παραμένει για τη ρεβανς ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που επίσης βγήκε αναγκαστική αλλαγή.

«Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν απλό το καταφέραμε και τώρα σκεφτόμαστε τα ματς με την Άστον Βίλα για μία θέση στον τελικό, μετά έχουμε τα τρία του πρωταθλήματος για να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσουμε.

Πρέπει να ξεκουραστούμε εν όψει Άστον Βίλα. Δε χρειάζεται προσπάθεια να πω στα παιδιά πόσο πρέπει να συγκεντρωθούν, όλοι ανυπομονούμε για τον μεγάλο αγώνα», ήταν τα λόγια του Ισπανού.