«Μην φοράτε φανέλες του Άγιαξ στην Αθήνα και μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό»: Οι οδηγίες για τους οπαδούς του Άγιαξ ενόψει ΑΕΚ

Οπαδοί Άγιαξ

i

©Intime

«Μην φοράτε φανέλες του Άγιαξ στην Αθήνα και μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό»: Οι οδηγίες για τους οπαδούς του Άγιαξ ενόψει ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 13:29 - 03.10.2023

Οι φίλοι του Άγιαξ που θα παρευρεθούν στην Αθήνα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την άφιξή τους στην «OPAP Arena» για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Europa League.

Η ΑΕΚ αφού ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του Europa League μιας και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπράιτον (3-2), πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αναμέτρηση για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, που είναι κόντρα στον Άγιαξ την προσεχή Πέμπτη (05/10, 19:45) στην «OPAP Arena».

Για την εν λόγω αναμέτρηση και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ώρες στα ρεπορτάζ, ο Άγιαξ θα έχει στην Αθήνα τη συμπαράσταση 600 οπαδών του και αυτό θα γίνει λόγους ασφαλείας. Εισιτήρια έχουν δικαίωμα να αγοράσουν μόνο οι οπαδοί που είχαν επίσης παρευρεθεί σε ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα την περασμένη σεζόν.

Στο «ajaxlife.nl» μάλιστα αναφέρονται και οι τρόποι για τους φίλους του Αίαντα που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Οπως τονίζεται οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας θα μεταβούν, υποχρεωτικά, στο γήπεδο με λεωφορείο την ημέρα του αγώνα. Κανένας οπαδός του Άγιαξ δεν θα μπορεί να φτάσει στο γήπεδο ανεξάρτητα. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συλλήψεις. Η τοποθεσία επιβίβασης για τη μεταφορά του λεωφορείου είναι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Επιπλέον, ο Άγιαξ ζητά από όλους τους οπαδούς του να ντυθούν όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα για λόγους ασφαλείας. Οσο για τους κανονισμούς του γηπέδου «είναι παρόμοιοι με αυτούς της Ολλανδίας. Δεν επιτρέπονται τα ποτά, ούτε οι τσάντες. Απαγορεύεται η χρήση και κατοχή ναρκωτικών, όπως και η κατοχή ή/και το άναμμα πυρσών ή πυροτεχνημάτων. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος μεθυσμένων στο γήπεδο και ενδέχεται να συλληφθούν».

Τέλος, οι Ολλανδοί εύχονται να παρακολουθήσουν μία ωραία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων: «Ας το κάνουμε όλοι ένα υπέροχο ταξίδι. Ο ήλιος λάμπει στην Ελλάδα, οπότε μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό. Τα λέμε στην Αθήνα!