Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:36 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 14.04.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (14/04, 20:30) για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Κάπως έτσι θέλει να βγάλει αντίδραση, να πάρει τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς και να πατήσει κορυφή έστω και με ματς περισσότερο.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους «κίτρινους», έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος «τρέχει» να προλάβει το δεύτερο ματς με την ομάδα του Άκη Μάντζιου η τουλάχιστον το ντέρμπι με τους «πράσινους», ο Στάνκοβιτς και ο τιμωρημένος γι' αυτόν τον αγώνα, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο «σεισμός» για τον Αλμέιδα και η ατάκα που έδειξε τι πραγματικά σκεφτόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:10 - 14.04.2024

Ο «σεισμός» για τον Αλμέιδα και η ατάκα που έδειξε τι πραγματικά σκεφτόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ

Ο τρόπος που σείστηκε το γήπεδο μόλις ακούστηκε το όνομα του Αλμέιδα στην γιορτή των γενεθλίων αλλά και μια ατάκα του Αργεντινού τεχνικού, έδειξαν πολλά για το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά), Τσούμπερ (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πόνσε, με τον Γκατσίνοβιτς από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε.

🔴ΑΕΚ - Άρης, Παναθηναϊκός και τα τελευταία νέα για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός| Sportal Sunday Live