Ο «σεισμός» για τον Αλμέιδα και η ατάκα που έδειξε τι πραγματικά σκεφτόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο «σεισμός» για τον Αλμέιδα και η ατάκα που έδειξε τι πραγματικά σκεφτόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 15:10 - 14.04.2024

Ο τρόπος που σείστηκε το γήπεδο μόλις ακούστηκε το όνομα του Αλμέιδα στην γιορτή των γενεθλίων αλλά και μια ατάκα του Αργεντινού τεχνικού, έδειξαν πολλά για το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ

Προφανώς και ο κόσμος της ΑΕΚ το απόλαυσε όλο αυτό που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες ανήμερα των 100ών γενεθλίων του συλλόγου. Εξ ου και έδωσε μαζί το παρών από νωρίς το μεσημέρι και μέχρι και αρκετά αργά το βράδυ. Και υπήρξαν πολλές και όμορφες στιγμές και εικόνες. Όμως η πιο δυνατή απ' όλες, ήταν όταν προαναγγέλθηκε πως ο Ματίας Αλμέιδα θα πάρει τον λόγο.

Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, σαν να είχε μπει το πιο κρίσιμο γκολ και η Νέα Φιλαδέλφεια σείστηκε από τα ντεσιμπέλ με τα οποία ο κόσμος φώναξε το όνομα του Αργεντινού τεχνικού. Και αυτό ήταν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, όχι φυσικά προς την διοίκηση της ΑΕΚ που στηρίζει 100% τον Αλμέιδα, αλλά κυρίως προς τα... έξω. Κυρίως για το πως βλέπει τον Αργεντινό τεχνικό, η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Ένωσης.

Φυσικά ο Αλμέιδα όλο αυτό το απολαμβάνει. "Ευγνώμων" δήλωσε και το πιστεύει. Άλλωστε και αυτές οι εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, όπως γενικώς οι σχέσεις του με τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, είναι αυτές που έχουν δημιουργήσει έναν τόσο ισχυρό δεσμό. Όμως η αλήθεια είναι πως μια ατάκα του Αλμέιδα στο μήνυμα του στην χθεσινή γιορτή, φανέρωσε και τι είναι αυτό που πραγματικά σκεφτόταν.

"Να πάρουμε το πρωτάθλημα, για να γιορτάσουμε πραγματικά" είπε ο Αργεντινός τεχνικός, δείχνοντας πως ακόμα και σε μια μέρα σαν την χθεσινή, το μυαλό του βρίσκεται στην "μάχη" του τίτλου που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που οριακά κράτησε τους ποδοσφαιριστές του, για όσο τους κράτησε στις εξέδρες του γηπέδου για την γιορτή. Πριν ολοκληρωθεί το τελετουργικό, η αποστολή αποχώρησε για να πάει στο ξενοδοχείο και να συγκεντρωθεί στο σημερινό ματς με τον Άρη. Ένα ματς, το οποίο υπολογίζει πάρα πολύ ο Αλμέιδα.