Αλμέιδα: «Μακάρι να έχω πάντα τον πονοκέφαλο σχετικά με τους επιθετικούς...»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Μακάρι να έχω πάντα τον πονοκέφαλο σχετικά με τους επιθετικούς...»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:31 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 04.02.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 4-2 και αναφέρθηκε στον ευχάριστο «πονοκέφαλο» που έχει με τους επιθετικούς.

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα, πάλι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ έκανε και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Αυτή την φορά απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά με πολύ καλύτερη εμφάνιση και περισσότερα γκολ (3-0). Και με τον Πόνσε να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς αλλά και τον Γκαρσία να επιστρέφει με γκολ μετά τον τραυματισμό του.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στον ευχάριστο «πονοκέφαλο» που έχει με τους Λιβάι Γκαρσία και Έκι Πόνσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένα καλό ματς με έναν αντίπαλο που ήξερε να σταθεί στο γήπεδο, αλλά μπορέσαμε να τον ξεπεράσουμε. Μακάρι να έχω πάντα αυτόν τον… πονοκέφαλο. Δουλεύουμε ως ομάδα κι αυτό είναι καλό».

Από την πλευρά του ο Ράσταβατς δήλωσε:

«Μετά από τα δυο γρήγορα γκολ της ΑΕΚ ήταν δύσκολα τα πράγματα. μετά το ματς άνοιξε τελείως. Η ομάδα όμως προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι της κι αυτό κρατάω. Την προσπάθεια που κάναμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Η ποσότητα και η ποιότητα των λαθών δεν μας επιτρέπει να πούμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Δεν παρατήσαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέραμε πώς θα διαχειριστούμε κάποιους παίκτες. Πάμε να δώσουμε την επόμενη μάχη με τη Λαμία».