Αυτό το βράδυ ο Φερνάντες το περίμενε από τον... Νοέμβρη
i

Πάολο Φερνάντες/intime

Αυτό το βράδυ ο Φερνάντες το περίμενε από τον... Νοέμβρη

Κώστας Τσίλης 22:49 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 27.04.2023

Ο Φερνάντες ονειρευόταν από την πρώτη μέρα του στην ΑΕΚ, την στιγμή που θα πετύχει το πρώτο γκολ και αυτή ήρθε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την ΑΕΚ ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Πάολο Φερνάντες την επέλεξε. Κλείνοντας μάλιστα και την πόρτα στον ΠΑΟΚ, που ήταν ο πρώτος που είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά για την απόκτηση του. Ήθελε να παίξει στην ΑΕΚ ο Ισπανός, έκανε όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα και περίμενε την στιγμή που θα ανοίξει τον λογαριασμό στο σκοράρισμα. Από τον περασμένη Νοέμβρη, όταν είχε δηλώσει «επιτέλους είμαι εδώ», όταν ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ. 

Η στιγμή αυτή που περίμενε, ήρθε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντες με εκπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου της ΑΕΚ με 4-0 και πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Είχε προηγηθεί ένα πλασέ του στο δοκάρι και ακόμα δυο πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες. 

Η ΑΕΚ παίρνει τα πάντα απ’ όλους του ρόστερ στην πιο κομβική στιγμή
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:55 - 27.04.2023

Η ΑΕΚ παίρνει τα πάντα απ’ όλους του ρόστερ στην πιο κομβική στιγμή

Ο Αλμέιδα στην πιο ζόρικη και πιο κρίσιμη στιγμή, παίρνει πράγματα απ' όλο το ρόστερ και έτσι η ΑΕΚ έβαλε 3 γκολ σε Ολυμπιακό, 4 σε ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις μέρες και συνεχίζει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Φερνάντες έκανε μέσα στην «Opap Arena», την εμφάνιση που ονειρευόταν και περίμενε από την πρώτη μέρα. Και το απόλαυσε με ψυχή του μετά την λήξη του ματς. Άλλωστε δεν πέρασε δα και λίγα. Ταλαιπωρήθηκε αυτούς τους μήνες από τραυματισμούς, οι οποίοι τον είχαν πάει πίσω και δεν του είχαν επιτρέψει να δείξει πρώτα στον Αλμέιδα και μετά στον κόσμο της ΑΕΚ, τι μπορούσε να κάνει. Είχε μείνει μόνο μ' εκείνη την εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και το κερδισμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Γενάρη. 

Τώρα όμως ο Φερνάντες έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τον πραγματικό καλό αγωνιστικό του εαυτό. Και το τι μπορεί να κάνει και να προσφέρει στην ΑΕΚ, όταν αυτός ο καλός εαυτός εμφανίζεται. Ενώ φυσικά και αυτή η εμφάνιση, είναι και μια... δήλωση, για το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.