Η απίστευτη έκρηξη συναισθημάτων την ώρα της λήξης στην OPAP Arena (vid)

Η ώρα της λήξης

i

© Glomex

Η απίστευτη έκρηξη συναισθημάτων την ώρα της λήξης στην OPAP Arena (vid)

Sportal newsroom 22:25 - 14.05.2023

Η ΑΕΚ έκανε πάρτι κόντρα στον Βόλο (4-0) κι επέστρεψε στον θρόνο της πέντε χρόνια μετά, ενώ οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στην OPAP Arena την ώρα της λήξης αποτύπωσαν την απίστευτη έκρηξη συναισθημάτων.

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της κόντρα στον Βόλο και με μία ευρεία νίκη με 4-0 κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα. Η Ένωση έδωσε την τελευταία της παράσταση για φέτος στην OPAP Arena και σήκωσε τον πολυπόθητο τίτλο ξανά έπειτα από πέντε χρόνια. Στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει στηθεί ένα ατελείωτο πάρτι για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ με τη λήξη της αναμέτρησης η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ο αγώνας κόντρα στον Βόλο μετατράπηκε σε γιορτή με χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης μέσα και έξω από την ιστορική έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας να δίνουν ξεχωριστό «χρώμα» στο ματς. Ο Τσούμπερ, ο Γκατσίνοβιτς, ο Πινέδα και ο Σιμάνσκι έβαλαν την υπογραφή τους σε μία βραδιά που μπήκε στα βιβλία της ιστορίας.

Συγκεκριμένα, με το τελευταίο σφύριγμα υπήρξε απίστευτη έκρηξη συναισθημάτων από παίκτες και οπαδούς, οι οποίοι έγιναν ένα... κουβάρι. Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει βάλει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να δοξάσει τους νέους πρωταθλητές Ελλάδας.