Δανεικός από την ΑΕΚ στη Λαμία ο Χατζηεμμανουήλ
i

© lamiafc

Δανεικός από την ΑΕΚ στη Λαμία ο Χατζηεμμανουήλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:57 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 16.07.2023

Παίκτης της Λαμίας και επίσημα πλέον είναι ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ!

Την προηγούμενη σεζόν ο νεαρός πορτιέρε κατέγραψε 16 συμμετοχές με την ΑΕΚ Β’ ενώ στο παρελθόν είχε δοθεί ως δανεικός στους Αγίους Αναργύρους και τον Φωστήρα.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (09-08-1999) τερματοφύλακα, Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Ο νεαρός γκολκίπερ την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 16 συμμετοχές με την ΑΕΚ Β’ ενώ στο παρελθόν είχε δοθεί ως δανεικός στους Αγίους Αναργύρους και τον Φωστήρα.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Ανακοίνωσε Σαντάνα η Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ομάρ Σαντάνα, ο οποίος τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Athens Kallithea.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρασε σήμερα (13/7) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα, καταγράφοντας 23 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (14-04-1991) επιθετικό χαφ, Omar Santana, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλιθέα στη Super League 2, με την οποία κατέγραψε 23 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Ο έμπειρος Ισπανός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Κύπρο, την Μίεντζ Λέγκνιτσα και την Βίγκρι Σουβάλκι στην Πολωνία και Θέλτα Β’, Ατλέτικο Μαδρίτης Β’ και Λας Πάλμας στην Ισπανία.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».