Η ζωγραφιά - δώρο δύο φίλων της ΑΕΚ στον Πιζάρο κατά την άφιξή του

Η ζωγραφιά - δώρο δύο φίλων της ΑΕΚ στον Πιζάρο κατά την άφιξή του

Κώστας Τσίλης 17:24 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 16.07.2023

Ένα όμορφο δώρο περιμένει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πιζάρο, καθώς δύο φίλοι τον ζωγράφισαν ως Τζόκερ, από τον πανηγυρισμό του.

Ημερά Πιζάρο είναι η σημερινή για την ΑΕΚ, με τον Μεξικανό να έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ένωση για να ανακοινωθεί. Ο 29χρονος θα φτάσει λοιπόν σήμερα (16/7) το απόγευμα μέσω Ζυρίχης. 

Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί της Ένωσης που μένουν στην Ελβετία έχουν κινητοποιηθεί, προκειμένου να δουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν φτάσει ο Πιζάρο, θα τον περιμένει ένα... δώρο. Συγκεκριμένα δύο φίλαθλοι της ΑΕΚ ζωγράφισαν τον Μεξικανό ως τζόκερ. 

Ο 29χρονος έχει «στιγματιστεί» με αυτό το παρατσούκλι γιατί πανηγυρίζει κάνοντας το χαμόγελο του γνωστού χαρακτήρα. 

Την ίδια ώρα μέσα από την Αγγλία έχουν κάνει λόγο για κρούση της Ένωσης στη Λέστερ για τον Γιανίκ Βέστεργκααρντ. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στις «αλεπούδες», προσφέροντας το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. 

Στο ρεπορτάζ ακόμη αναφέρεται πως η ελληνική ομάδα ελπίζει να αποκτήσει τον Δανό με μειωμένη τιμή, έχοντας ως «όπλο» το γεγονός ότι η Λέστερ θα παίξει στην Championship. Τέλος στην αναφορά γίνεται λόγος, πως η αγγλική ομάδα θέλει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος από τα 15 εκατομμύρια λίρες που είχε δώσει για να τον αποκτήσει. 

Ο 29χρονος την περασμένη σεζόν την έχασε σχεδόν όλη λόγω ενός τραυματισμού στο γαστροκνήμιο, παίζοντας μόλις δύο παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα της Λέστερ, ενώ είχε τρεις συμμετοχές σε FA Cup και League Cup