«Δεν ενδιαφέρεται για τον Πισάρο η Κρουζ Αζούλ»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

«Δεν ενδιαφέρεται για τον Πισάρο η Κρουζ Αζούλ»

Κώστας Τόπας 08:06 - 13.03.2024

Η Κρουζ Αζούλ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο, σύμφωνα με τον διευθυντή της μεξικάνικης «Record».

Συνεχίζουν τα σενάρια από το Μεξικό τα οποία συνδέουν τον Ροδόλφο Πισάρο με μία επιστροφή στην πατρίδα του. Πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα «eluniversal.com.mx» ανέφερε ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οπως αποκάλυψε το εν λόγω δημοσίευμα, η Κρουζ Αζούλ σχεδίαζε να κάνει κίνηση της για την απόκτηση του Πισάρο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση έως και το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, υπάρχει και μια διαφορετική άποψη, καθώς ο διευθυντής της μεξικάνικης «Record» Κάρλος Πόνσε ντε Λεόν ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της Κρουζ Αζούλ για τον Πισάρο.

Οπως τονίζεται η ομάδα καλείται να ενισχυθεί κυρίως με Μεξικανούς παίκτες, προκειμένου να πληροί τα κριτήρια συμμετοχής και γι' αυτό ο Πισάρο αποτελεί ιδανική λύση. Ωστόσο, αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει επιστρέψει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν πάρει μεταγραφή για το MLS και πως ούτε στην Ένωση κατάφερε να προσαρμοστεί. 

Το τρομερό επίτευγμα του Πόνσε που τον βάζει πάνω από Κέιν και Βλάχοβιτς (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:05 - 12.03.2024

Το τρομερό επίτευγμα του Πόνσε που τον βάζει πάνω από Κέιν και Βλάχοβιτς (vids)

Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει καταφέρει με τα δέκα τέρματα που έχει πετύχει μέσα στο 2024, να έχει ξεπεράσει τον Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, στη λίστα με τους σκόρερ που έχουν τα περισσότερα γκολ το τρέχον ημερολογιακό έτος.

Να σημειωθεί πως ο Ροδόλφο Πισάρο άφησε την Ίντερ Μαϊάμι για να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, για χάρη του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Μεξικανού, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στην Τσίβας το 2017-18. Εως τώρα o Πισάρο έχει καταγράψει 22 παιχνίδια, αλλά μόλις σε έξι ξεκίνησε βασικός.