ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε ο Φερνάντες, πολύ δύσκολα και με Λεβαδειακό
i

Πάολο Φερνάντες/©intime

ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε ο Φερνάντες, πολύ δύσκολα και με Λεβαδειακό

Κώστας Τσίλης 15:12 - 11.02.2023

Ο Φερνάντες δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό

Προφανώς και όλα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πρώτο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, έχουν ήδη μείνει... εκεί. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του έχουν προχωρήσει μπροστά και το μυαλό και η δουλειά βρίσκεται στο ματς της Δευτέρας στην Opap Arena με τον Λεβαδειακό. Ένα ματς από το οποίο ο Αργεντινός τεχνικός πιθανότατα θα στερηθεί ξανά τον Παόλο Φερνάντες. 

Ζούλιο Σέζαρ στο Sportal: «Είδα αυτή την εικόνα και έτσι αποφάσισα να κάνω τατουάζ τον Δικέφαλο Αετό»
ΑΕΚ

10:07 - 11.02.2023

Ζούλιο Σέζαρ στο Sportal: «Είδα αυτή την εικόνα και έτσι αποφάσισα να κάνω τατουάζ τον Δικέφαλο Αετό»

Ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε στο Sportal για το τατουάζ που έκανε στην πλάτη με τον Δικέφαλο Αετό, την αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και την σκέψη να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάει στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι μόνο για επίσκεψη

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος λόγω θλάσης έχασε τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό, δεν ανέβασε στροφές ούτ στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει πως έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να μπει στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας. 

Ο Φερνάντες έτσι κι αλλιώς έχει χάσει προπονήσεις δυο εβδομάδων. Και ακόμα και αν στην αυριανή τελευταία προπόνηση, καταφέρει να μπει ξανά στους κανονικούς ρυθμούς δουλειάς, πολύ δύσκολα ο Αλμέιδα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό. Κατά τα άλλα, ένα ήπιο πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους.