Φίλος της ΑΕΚ δέχθηκε επίθεση στην Πάτρα μπροστά στον 10χρονο γιο του - «Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός»

Οπαδική επίθεση

i

© PrtScr

Φίλος της ΑΕΚ δέχθηκε επίθεση στην Πάτρα μπροστά στον 10χρονο γιο του - «Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός»

Sportal newsroom 19:08 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 17.05.2023

Οπαδός της ΑΕΚ πριν τη φιέστα της ομάδας του με τον Βόλο δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς. Η συγκλονιστική περίγραφη του άτυχου φίλου της Ένωσης.

Τα περιστατικά οπαδικής βίας δεν λένε να τελειώσουν.

Τι κι αν έχουμε θρηνήσει θύματα, ορισμένοι δεν λένε να βάλουν μυαλό. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί κάποιος να φορέσει φανέλα της αγαπημένης του ομάδα. Στην Πάτρα, λοιπόν, σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο οπαδικής βίας. Οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε επίθεση και συγκλόνισε με τη δήλωσή του: «Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα patratora.news, άγνωστοι επιτέθηκαν στην Πάτρα, συγκεκριμένα στην οδό Τριών Ναυάρχων, σε οπαδό της ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή, όταν η ομάδα του γιόρταζε κόντρα στον Βόλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: «Βρέθηκε ο υπαίτιος για την φωτοβολίδα και δεν θα μπει ποτέ ξανά στο γήπεδο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:50 - 17.05.2023

ΑΕΚ: «Βρέθηκε ο υπαίτιος για την φωτοβολίδα και δεν θα μπει ποτέ ξανά στο γήπεδο»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο υπαίτιος της ρίψης φωτοβολίδας ευθείας βολής στο ματς με τον Βόλο και ξεκαθάρισε πως πλέον θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε βεγγαλικά και φωτοβολίδες

Ο Πατρινός πολίτης φορούσε μία μπλούζα με τα διακριτικά της ΑΕΚ και ήθελε να δει την αναμέτρηση με τον 10χρονο γιο του και δύο φίλους του. Ο οπαδός της Ένωσης αποφάσισε να μεταβεί σε ένα ψητοπωλείο για να προμηθευτεί κάτι να φάει ο ίδιος με το παιδί του και την παρέα του και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα χούλιγκανς.

Οι άγνωστοι του επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά. Τον έσπρωξαν, τον χτύπησαν και επιχείρησαν να του αποσπάσουν τη μπλούζα. Ο οπαδός της ΑΕΚ τους ανέφερε ότι έχει πρόβλημα υγείας, ενώ σε κοντινή απόσταση ήταν το παιδί του κι όμως οι χούλιγκανς δεν έδωσαν καμία σημασία. Συνέχισαν αδιάκοπα την επίθεσή τους και αδιαφόρησαν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή, μπροστά μάλιστα σε ένα παιδί.

«Ήταν Παναθηναϊκοί»

Ο οπαδός της ΑΕΚ στη συνέχεια που δέχθηκε την επίθεση στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων μίλησε στο «thebest.gr» για το περιστατικό. Συγκεκριμένα, είπε: «Την Κυριακή πήγα στις 20:00 μ.μ. να δω ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ σε καφετέρια στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα. Ήμουν με τον δεκάχρονο γιό μου και δύο φίλους. Στις 21:30 μ.μ. που ο μικρός πεινούσε, σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί να του φέρω κάτι. Πέντε μέτρα έκανα και ξαφνικά πέντε άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία προσπαθώντας να να μου αφαιρέσουν την μπλούζα». 

«Τη στιγμή που αντιστεκόμουν τους λέω: "Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά λέω να ηρεμήσετε λίγο". Δυστυχώς συνέχισαν. Με έσπρωξαν, με τράβαγαν, φώναζαν. Προσπάθησα να μην χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον. Τους λέω: "Έχω 2 ανήλικα μην γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε κι εσείς μετά". Αλλά και πάλι το αγνόησαν. 

Τελευταία τους λέω: "Καλά κάνετε και είστε Παναθηναικοί (σ.σ. είχαν διακριτικά), μαγκιά σας", δεν είπε κανείς κάτι. Μείωσα την αντίσταση φοβούμενος το ανεύρυσμα και μου πήραν την μπλούζα με τα διακριτικά της ΑΕΚ κι έτρεξαν προς την οδό Σαχτούρη, όπου είναι ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού. 

Επέστρεψα γυμνός ανάμεσα στον πολύ κόσμο των μαγαζιών που δεν βοήθησε και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιού μου. Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός, αλλά δεν πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων».