Τρέλα από τον Ζούλιο Σέζαρ: Φωτογραφήθηκε ημίγυμνος μπροστά στο άγαλμα του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena

Ζούλιο Σέζαρ

i

©Intime

Τρέλα από τον Ζούλιο Σέζαρ: Φωτογραφήθηκε ημίγυμνος μπροστά στο άγαλμα του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena

Sportal newsroom 13:25 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 17.05.2023

Ο Ζούλιο Σέζαρ αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και την Ελλάδα, με ένα υπέροχο μήνυμα και φωτογραφίες στα social media.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή (14/05) έξω από την «OPAP Arena», προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Ο Ζούλιο Σέζαρ είχε κι εκείνος την ίδια ανυπομονησία με τους υπόλοιπους. Ο πρώην Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, προσκλήθηκε επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για να παρευρεθεί στην φιέστα τίτλου με τον Βόλο. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ένωσης.

Ο Ζούλιο Σέζαρ βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/05) στην «OPAP Arena» και μόλις έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που είχαν κατακλύσει από νωρίς τις γύρω καφετέριες από την «OPAP Arena» γνώρισε την αποθέωση. Κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του και να πάρει ένα αυτόγραφο με τον Βραζιλιάνο να μοιράζει χαμόγελα και να έχει μπει ήδη σε mood φιέστας.

Πλέον, ο Ζούλιο Σέζαρ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Βραζιλία και με ένα υπέροχο μήνυμα μέσω Instagram έγραψε για όσα βίωσε στην Αθήνα και τη Φιλαδέλφεια, όντας δίπλα στην ΑΕΚ, που είδε πρωταθλήτρια. Ο Ζούλιο έγραψε:

«Ένα από τα πιο εκπληκτικά ταξίδια της ζωής μου έφτασε στο τέλος του. Δεν ήταν πολλές οι ημέρες, αλλά έντονες. Ολη η αγάπη και η αναγνώριση που έχω λάβει είναι ανεκτίμητη. Ευχαριστούμε ΑΕΚ. Είμαι ένας από εσάς. Τα λέμε σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του στα social media.