Ο Μπακασέτας συνεχάρη τον Τζαβέλλα για το πρωτάθλημα: «Σου αξίζει και με το παραπάνω»

Τάσος Μπακασέτας & Γιώργος Τζαβέλλας

i

©Intime

Ο Μπακασέτας συνεχάρη τον Τζαβέλλα για το πρωτάθλημα: «Σου αξίζει και με το παραπάνω»

Sportal newsroom 13:15 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 06.03.2024

Τα συγχαρητήρια του πρώην συμπαίκτη του, Τάσου Μπακασέτα δέχθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Τάσος Μπακασέτας συνυπήρξαν στην Αλάνιασπορ. Τώρα μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες, ωστόσο ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος δεν ξέχασε τον 35χρονο Έλληνα στόπερ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν ισχυρή φιλία και δεν θα μπορούσε ο Μπακασέτας να μην συγχαρεί τον καλό του φίλο, Τζαβέλλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Τραμπζονσπόρ και πρώην «κιτρινόμαυρος» άσος, κοινοποίησε συγκεκριμένα στο Ιnstagram μια φωτογραφία με το παρακάτω μήνυμα…

«Σου αξίζει και με το παραπάνω!! Συγχαρητήρια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπακασέτας.

Η ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, αφού με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφιέρωσε το πρωτάθλημα στη Μυρτώ, με την οποία έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση τα τελευταία χρόνια.

«Πρωταθλητές Ελλάδος λοιπόν! Ευλογημένος απ' τον Θεό γι' αυτές τις στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την δύναμη που μας δώσατε σ αυτό το μαγικό ταξίδι! Ευχαριστώ τους αφανείς ήρωες που εργάζονται σκληρά για εμάς και εσάς σε Σπάτα και Φιλαδέλφεια. Αφιερώνω αυτή την κατάκτηση στην οικογένεια μου, στο γιόκα μου, στην Βασιλική και στα φιλαράκια εκεί στα μέρη μου!! Αφιερωμένο και σε σένα Μυρτούλα!!! ΑΕΚ σ ευχαριστώ που με έκανες πρωταθλητή! Γ.Τζαβέλλας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αμυντικός.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Τζαβέλλας στο Instagram IG: TZAVELLASG
Το μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα IG: TZAVELLASG