Η αστυνομία αρνήθηκε το αίτημα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για κόσμο στον τελικό του κυπέλλου
i

Κόσμος, Πανθεσσαλικό Στάδιο/©intime

Η αστυνομία αρνήθηκε το αίτημα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για κόσμο στον τελικό του κυπέλλου

Κώστας Τσίλης 14:36 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 17.05.2023

Αρνητική ήταν η απάντηση της αστυνομίας για παρουσία κόσμου, αλλά ακόμα και μαθητών, στον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου στον Βόλο με κόσμο, έκαναν στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο η αστυνομία ήταν κατηγορηματικά αρνητική και το αίτημα το απέρριψε. Ακόμα και για πολύ περιορισμένο αριθμό. Δεν μπήκε καν στην διαδικασία να συζητήσει για συγκεκριμένο αριθμό καθώς η θέση της από την αρχή ήταν "ούτε ένας οπαδός".  

Μάλιστα η αστυνομία, δεν δέχθηκε ούτε την λύση για παρουσία μαθητών. Σύμφωνα μ' όσα υποστήριξε η πλευρά της αστυνομίας, θα υπήρχε ένα κενό ασφαλείας, ως προς τους συνοδούς των μαθητών που θα έμπαιναν στο γήπεδο. Και ως εκ τούτου "κόπηκε" και αυτό. Αποφασίστηκε να δοθούν από 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις σε κάθε ομάδα, για τις ανάγκες των μελών της διοίκησης και των στελεχών των ΠΑΕ.

Επίσης, παρότι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεσμεύτηκαν πως θα βγάλουν ανακοινώσεις που θα ενημερώνουν τον κόσμο, ανήμερα του τελικού όλες οι προσβάσεις στην πόλη του Βόλου, θα έχουν αστυνομικά μπλόκα. Για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών.