Εξακολουθεί να πονάει ο Μουκουντί, δύσκολα να προλάβει και τον Άρη

Εξακολουθεί να πονάει ο Μουκουντί, δύσκολα να προλάβει και τον Άρη

Κώστας Τσίλης 14:40 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 07.04.2023

Ο Μουκουντί δοκίμασε να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση της ΑΕΚ, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το ματς με τον Άρη.

Κρίσιμη θα ήταν η σημερινή μέρα για τον Αρόλντ Μουκουντί, ως προς την προοπτική να προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα μαντάτα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ανέβασε κάπως στροφές, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. 

Ακόμα και στην χθεσινή προπόνηση δοκίμασε να ανεβάσει τους ρυθμούς. Το ίδιο και σήμερα. Ωστόσο το γεγονός πως εξακολουθεί να έχει πόνο στο πόδι, δυσκολεύει πολύ την παρουσία του στο ματς της Κυριακής. Το πιθανότερο είναι πως ο Μουκουντί θα δοκιμάσει και αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αλλά ακόμα και αν αυτό γίνει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, δύσκολα θα παίξει την Κυριακή με μόλις μια προπόνηση. 

Πάντως είναι τουλάχιστον σημαντικό για τον Αλμέιδα, το γεγονός πως είδε τον Σίμο Μήτογλου να προπονείται ξανά κανονικά. Ο 22χρονος στόπερ δεν έπαιξε στον Βόλο λόγω ίωσης, αλλά πλέον είναι καλά και ως εκ τούτου διαθέσιμος για την Κυριακή.