ΑΕΚ: Εκτός με Παναιτωλικό ο Σιντιμπέ, δύσκολα ο Μουκουντί
i

Αρολντ Μουκουντί, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

ΑΕΚ: Εκτός με Παναιτωλικό ο Σιντιμπέ, δύσκολα ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 13:32 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 13.01.2023

Στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το ματς με τον Παναιτωλικό θα είναι δεδομένο ο Σιντιμπέ και πολύ πιθανό να είναι και ο Μουκουντί

Για μια ακόμα φορά ο Ματίας Αλμέιδα θα δει να προστίθενται ονόματα στο απουσιολόγιο του, λίγο πριν από ένα επίσημο παιχνίδι. Τώρα είναι η σειρά του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να μείνει στα... πιτς και να μπορέσει να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ και για τον Αρόλντ Μουκουντί, η συμμετοχή δεν είναι καθόλου σίγουρη.  Να τα πάρουμε όμως με την σειρά. 

Ο Σιντιμπέ υποφέρει από έναν τραυματισμό στον προσαγωγό. Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και δεν προβλέπεται σίγουρα να προπονηθεί ούτε και αύριο. Επομένως δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για το ματς με τον Παναιτωλικό. Και μένει να φανεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα, αν θα μπορέσει να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Ιωνικό. 

Όσον αφορά τον Μουκουντί, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού, από ένα κτύπημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως συνέβη και στην χθεσινή προπόνηση, έτσι και στη σημερινή, ο Καμερουνέζος στόπερ πονούσε αρκετά και δεν μπορούσε να βάλει κανονικά το παπούτσι του και να ακολουθήσει το πρόγραμμα. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως έχουν μειωθεί σημαντικά οι πιθανότητες να προλάβει ο Μουκουντί να παίξει την Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό. Βεβαίως ο Καμερουνέζος θα δοκιμάσει και στην αυριανή προπόνηση να μπει στο πρόγραμμα. Και αν δεν πονάει και καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, τότε πιθανόν και να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα. Διαφορετικά θα μείνει και αυτός εκτός, όπως και ο Σιντιμπέ.