Ο Ραντόνια, ο Μουστακόπουλος και ο Μαχαίρας, δεν είναι πλέον παίκτες της ΑΕΚ Β'
i

Βεντάντ Ραντόνια / © Ιntime

Ο Ραντόνια, ο Μουστακόπουλος και ο Μαχαίρας, δεν είναι πλέον παίκτες της ΑΕΚ Β'

Κώστας Τσίλης 21:25 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 12.01.2023

Οι τρείς σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς κυπέλλου με την Κηφισιά, είναι ποδοσφαιριστές που ο Αλμέιδα θέλει να ενσωματώσει κανονικά και σταθερά στην πρώτη ομάδα

Προφανώς και είχαν την σημασία και τα «μαγικά» που έκανε με την μπάλα ο Παόλο Φερνάντες και η προσήλωση του Φαν Βέερτ στο να ψάχνει περισσότερο την ασίστ και όχι το σκοράρισμα. Ωστόσο τα γκολ στη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς, τα πέτυχαν ο Μουστακόπουλος, ο Ραντόνια και ο Μαχαίρας. Και τα δυο εξ αυτών ήταν και πολύ θεαματικά. 

Μπορεί στην συνείδηση του κόσμου της ΑΕΚ και οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές, να είναι ενταγμένοι στην Β ομάδα. Στο μυαλό όμως του Ματίας Αλμέιδα, είναι παίκτες που θέλει να ενσωματώσει πλήρως στην δουλειά που γίνεται στην πρώτη ομάδα. Κάτι που φυσικά δεν προέκυψε από την εμφάνιση τους στο ματς του κυπέλλου. Αντιθέτως αυτό ήταν ένα πρώτο αποτέλεσμα των σκέψεων του Αργεντινού τεχνικού γι αυτούς τους παίκτες. 

Ο Αλμέιδα τους έχει ενσωματώσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι στην δουλειά της πρώτης ομάδας. Ήταν και οι τρεις στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Μαχαίρα να έχει την ατυχία να τραυματίζεται και να κάνει έδαφος. Ενώ από τραυματισμό ο Ραντόνια έχασε την μίνι χειμερινή προετοιμασία, στην οποία ήταν παρόντες και ο Μουστακόπουλος και ο Μαχαίρας.

Στο μυαλό του Αλμέιδα, ένα προβάδισμα ως προς την πρόοδο έχει ο Ραντόνια. Τον 22χρονο Βόσνιο τον πιστεύει πολύ ο Αργεντινός τεχνικός και για τις δυο θέσεις στα άκρα της άμυνας. Και η αλήθεια είναι πως ο Ραντόνια έχει δουλέψει πολύ και έχει σχεδόν μεταμορφωθεί και αγωνιστικά, αλλά ακόμα και στην σωματοδομή. 

Ο Μαχαίρας που είναι στα 23 του και ο Μουστακόπουλος που «περπατάει» στα 25 του, επίσης είναι παίκτες που ο Αλμέιδα δουλεύει και δίνει ευκαιρίες. Απλώς η ηλικία τους, δίνει πιο στενά πλαίσια στο τι μπορούν να κάνουν όσον αφορά την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. 

Πάντως αυτή η τριάδα που σκόραρε χθες με την Κηφισιά, συν τον Μιχάλη Κοσίδη που μπήκε επίσης ως αλλαγή και αυτός είχε σκοράρει στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ο Αλμέιδα έχει επιλέξει για να δουλεύουν κυρίως με την πρώτη ομάδα.