Το «τιτίβισμα» γεμάτο νόημα του Αλμέιδα, για την δουλειά του στην ΑΕΚ
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Το «τιτίβισμα» γεμάτο νόημα του Αλμέιδα, για την δουλειά του στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 23:39 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 12.01.2023

Ο Αλμέιδα επέλεξε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, για να περιγράψει όλα όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι, μέχρι να φτάσει η στιγμή των υπογραφών στο νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε και χθες, μετά την συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και σήμερα μετά το ματς με την Κηφισιά, για το πως αισθάνεται και πως βλέπει αυτό το νέο συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ. Για το πόσο το ήθελε και πόσο ευτυχισμένος είναι. Όμως για να περιγράψει όλα όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι, μέχρι και να φτάσει η στιγμή των υπογραφών σε νέο συμβόλαιο, προτίμησε έναν άλλο τρόπο.

Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε ένα «τιτίβισμα» στον προσωπικό του λογαριασμό, γεμάτο νόημα για την δουλειά του στην ΑΕΚ. Επιστρατεύοντας μια φράση του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford. «Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος, το να δoυλέψουμε μαζί είναι μια επιτυχία» έγραψε ο Αλμέιδα, με προφανείς τις προβολές σ’ όλα όσα έχουν γίνει και έχει πετύχει όλο αυτό το διάστημα στον πάγκο της ΑΕΚ.