Αποστολή με Ρότα για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Ρότα - Τσούμπερ

i

Ρότα - Τσούμπερ/©Intime

Αποστολή με Ρότα για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Κώστας Τσίλης 14:03 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 08.05.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας (8/5,21:00) στη Θεσσαλονίκη τον Λάζαρο Ρότα.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές για το πολύ σημαντικό ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Δευτέρας (8/5,21:00) στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League

Μετά το πέρας της κυριακάτικης προπόνησης, ο Αργεντινός κόουτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και σε αυτή επέστρεψε ο Λάζαρος Ρότα. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μια βαριά θλάση που τον άφησε στα πιτς για ένα μήνα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βεντάτ Ραντόνια σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φυσικά απών είναι και ο Σέρχιο Αραούχο. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

Ο Αλμέιδα αισθάνθηκε πως βλέπει μπροστά του, όλα όσα είχε πει μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:04 - 06.05.2023

Ο Αλμέιδα αισθάνθηκε πως βλέπει μπροστά του, όλα όσα είχε πει μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου

Κάποια πράγματα που ο Αλμέιδα είπε και δημοσίως μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και στους παίκτες του κατά καιρούς μέσα στα αποδυτήρια, αισθάνθηκε σήμερα πως τα βλέπει να συμβαίνουν

Θυμίζουμε ότι χθες αρκετοί οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να ενθαρρύνουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες. Δείγμα του πόσο στενά είναι δεμένη η φετινή ομάδα με τον κόσμο. Οι οπαδοί χειροκρότησαν τον Αργεντινό τεχνικό και τους συνεργάτες του, αποθέωσαν τους παίκτες, ενώ άναψαν καπνογόνα και φώναζαν συνθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους έβγαλαν τα κινητά και κατέγραψαν τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου.