ΑΕΚ: Έπιασε μπάλα ο Φερνάντες!

Φερνάντες

i

Πάολο Φερνάντες/©intime

ΑΕΚ: Έπιασε μπάλα ο Φερνάντες!

Κώστας Τσίλης 17:17 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 07.11.2023

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έχει μπει ο Φερνάντες, που έστειλε μήνυμα από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ η απώλεια του Πάολο Φερνάντες ήταν τεράστια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε δείξει πέρυσι και ειδικά με το γκολ που πέτυχε στον τελικό του κυπέλλου, πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την επιθετική λειτουργία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Όλα δείχνουν όμως, πως θα είναι μια χειμερινή... προσθήκη για την Ένωση. 

Ήδη ο Αλμέιδα έχει προαναγγείλει πως ο Φερνάντες θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, στα τέλη Δεκέμβρη με αρχές του Γενάρη. Και ήδη από σήμερα ο Ισπανός έχει αρχίσει να βάζει μπάλα στην δουλειά που κάνει στα Σπάτα. 

Έστω και αν ακόμα το πρόγραμμα προπονήσεων που κάνει είναι ατομικό, αυτό που φαίνεται είναι πως έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του. 

Μάλιστα ο ίδιος ο Φερνάντες, με φωτογραφία από τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, έστειλε το δικό του μήνυμα. «Αισθάνομαι καλά, βήμα με το βήμα, τα πράγματα πηγαίνουν καλά» έγραψε ο Ισπανός στο Instagram και γενικώς δείχνει όλο το τελευταίο διάστημα, πως η ψυχολογία του είναι εξαιρετική. Κάτι που σίγουρα βοηθά στην πορεία της αποθεραπείας.