Ο Αραούχο θέλει να παίξει... χθες, αλλά η διαδικασία επιστροφής του θα είναι ίδια με του Γκαρσία

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Ο Αραούχο θέλει να παίξει... χθες, αλλά η διαδικασία επιστροφής του θα είναι ίδια με του Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 13:04 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 06.11.2023

Έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ ο Αραούχο, θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην ενδεκάδα, αλλά όλο αυτό θα γίνει με προσεκτικά βήματα όπως και με τον Γκαρσία

Δεν είναι ο Σέρχιο Αραούχο απ' αυτούς που αντέχουν να μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης. Έχει παρελθόν με ρεκόρ ταχείας επιστροφής μετά από τραυματισμό. Με πολύ πρόσφατο το καλοκαιρινό παράδειγμα, όταν μπήκε και έπαιξε μετά την επέμβαση στο γόνατο, τουλάχιστον έναν μήνα πριν την αρχική εκτίμηση. Τώρα έχει επιστρέψει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ, μετά τον μυϊκό τραυματισμό του. Και θα ήθελε να μπει και να παίξει σε παιχνίδι... χθες. 

Τα γκολ που περιμένει η ΑΕΚ από τα φορ της και η εμπιστοσύνη του Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

02:38 - 06.11.2023

Τα γκολ που περιμένει η ΑΕΚ από τα φορ της και η εμπιστοσύνη του Αλμέιδα

Τόσο ο Πόνσε, όσο και ο Γκαρσία μετρούν πολλές χαμένες ευκαιρίες και ελάχιστα τέρματα μέχρι τώρα στη σεζόν, αλλά ο Αλμέιδα τους στηρίζει και ξέρει πως η ποιότητα αμφότερων, θα γίνει και αποτελεσματικότητα

Ωστόσο είναι δεδομένο πως η διαδικασία επιστροφής του Αραούχο στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, θα είναι ανάλογη μ' αυτή που ακολούθησε ο Ματίας Αλμέιδα και στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων αλλά η επιστροφή του στην αποστολή για παιχνίδι της ομάδας, δεν συνδυάστηκε και με βασική ενδεκάδα. Ο Γκαρσία μπήκε ως αλλαγή το Σάββατο στην Καισαριανή και έπαιξε κάτι λίγο περισσότερο από 30 λεπτά. 

Πιθανότατα ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και με τον Αραούχο, ως προς την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Δεδομένα, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να υπολογίζεται για την βασική ενδεκάδα, όσο και αν ο ίδιος θα το ήθελε σαν "τρελός". Θα είναι ετοιμοπόλεμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ενδεχομένως όσο πήρε και ο Γκαρσία το περασμένο Σάββατο.