Φίλαθλος της ΑΕΚ απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς πριν το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
i

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός/©Intime

Φίλαθλος της ΑΕΚ απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς πριν το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 09:34 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 09.01.2023

Ένας 57χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς που έπαθε λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ένταση οπαδών - αστυνομίας έξω από την «OPAP Arena» δύο ώρες πριν το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και η χρήση δακρυγόνων δημιούργησε πολλά προβλήματα και εντός γηπέδου.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οπαδός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη θύρα 26
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:57 - 08.01.2023

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οπαδός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη θύρα 26

Άσχημα ξεκίνησε το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στην OPAP Arena. Ένταση οπαδών - αστυνομίας δύο ώρες πριν τη σέντρα, καρδιακό επεισόδιο υπέστη φίλος της Ένωσης στη θύρα 26 λίγο μετά - Παράκληση για άμεση ιατρική βοήθεια από το μεγάφωνα.

Ως αποτέλεσμα, ένας 57χρονος φίλος της Ένωσης να υποστεί ανακοπή καρδιάς. Συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, Αγία Όλγα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, ακόμα ένας φίλαθλος 70 ετών υπέστη έμφραγμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του 57χρονου φιλάθλου της αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την ξαφνική απώλεια του φιλάθλου Γιώργου Σταυρινού που έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια από ανακοπή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος που σε όλη τη ζωή του ακολουθούσε πιστά την ΑΕΚ και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους των οπαδών, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο νέο μας γήπεδο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά στους οικείους του».

Tags: